Hava Durumu

Koca'dan yeni corona virüs paylaşımı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, corona virüs tedbirleri kapsamında alınan tedbirleri duyururken, Twitter hesabından yaptığı son paylaşımda "Mümkünse hiçbir ülkeye gitmeyelim" diye uyarıda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2020 10:11
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2020 10:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Koca'dan yeni corona virüs paylaşımı

Çin'in Vuhan kentinden dünyaya yayılan ve 200 bine yakın insana bulaşırken 5 bine yakın insanın ölümüne sebep olan yeni tip corona virüs (Kovid-19) Türkiye'yi de tehdit ediyor.

14 Mart 2020, saat 08.50 itibariyle Türkiye'de kovid-19 test sonuçları pozitif çıkan hasta sayısı; 5. Salgın sonucu Türkiye'de henüz ölüm gerçekleşmedi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ise ölümlerin yaşanmaması adına uyarılarda bulunmaya devam ediyor.

Twitter hesabından bir dizi paylaşımlarda bulunan ve salgına dair son gelişmeleri aktaran Koca, bir hususta üstüne basa basa uyarılarda bulundu:

"ISRARCIYIZ"

YURT DIŞINA GİDİŞ DÖNÜŞ UYARIMIZDA KESİNLİKLE ISRARCIYIZ. 1 seyahat, 1 kişi ve 1 tek risk değildir. Sonucu 82 milyonu etkileyebilecek bir risktir. Mümkünse hiçbir ülkeye gitmeyelim. Yurt dışındaysak orada tedbir alalım. TEDBİRLERİ NE KADAR SIKI TUTARSAK, TEHDİT O KADAR ZAYIFLAR.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.