Hava Durumu

Koca dehşeti: 3 ölü

Bursa'nın Karacabey ilçesinde, boşanma davası açan eşi ile kayınvalidesini sokak ortasında öldürdüğü iddia edilen kişi, daha sonra kendi başına sıkarak intihar etti.

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2012 15:04
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2012 15:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Koca dehşeti: 3 ölü
  
İddiaya göre, inşaatlarda boyacılık yapan Savaş Ö. (30), eşi Büşra Ö.'e (25) sık sık şiddet uyguluyordu. Genç çift defalarca karakolluk olurken, bir çocuk annesi Büşra Ö., bir ay evvel Bursa'da kadın sığınma evine yerleştirildi. Ancak ailesi, 6 yaşında S.N.Ö. adlı bir kız çocuğu olan Büşra Ö.'i sığınma evinden aldı. Savaş Ö.'in, Yenice Mahallesi'ndeki baba ocağına yerleşen eşi ile ailesini bir süredir tehdit ettiği ileri sürüldü.

Büşra Özer ile annesi Nazmiye C. (48), bugün pazara alışverişe çıktı. Kendilerini takip eden Savaş Ö., Sırabademler Mahallesi'nde eşi ile kayınvalidesinin önüne kesti. Tabancayla kaynanasının ve eşinin başına birer el ateş eden Savaş Ö., daha sonra sonra aynı silahla kendi başına sıktı. Nazmiye C. ve Savaş Ö. olay yerinde ölürken, ağır yaralanan Büşra C. ise kaldırıldığı Devlet Hastanesi'nde kurtarılamadı.
Kayınpeder Şahin C.'nin, savcılık tarafından tedbir kararı verilmesi üzerine, dün emniyeti arayıp koruma talep ettiği, ayrıca eşi ve kızına "Ben olmadan dışarı çıkmayın" dediği öğrenildi. 3 kişinin ölümüyle neticelenen olayla alakalı soruşturma sürüyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.