Hava Durumu

Koca dehşeti! Arabayla defalarca eve çarptı

İstanbul Sarıyer'de Kenan D. boşanma aşamasında olduğu eşinin sığındığı baba evinin bahçe duvarına aracıyla defalarca çarparak zarar verdi. 3 çocuğunun annesi 15 yıllık eşine uyguladığı şiddet nedeniyle önceki gün çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Kenan D. sokakta tedbir alan jandarma ekiplerince aracından indirilerek gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2020 15:08
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2020 15:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Koca dehşeti! Arabayla defalarca eve çarptı

Olay, Kilyos'ta dün saat 15.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, A.D. (33) adlı kadın, önceki gün öğle saatlerinde jandarma karakoluna giderek boşanma aşamasında olduğu Kenan D.'nin kendisine şiddet uyguladığını belirterek şikayetçi oldu. Sokak ortasında karısını darp ettikten sonra kaçtığı belirlenen Kenan D. jandarmanın takibi sonucu, saklandığı yerde yakalanarak gözaltına alındı.

JANDARMA SOKAKTA NÖBET TUTTU

Geçtiğimiz hafta eşinin yaptığı başvurunun ardından uzaklaştırma kararı alındığı öğrenilen Kenan D., eşine şiddet uyguladığı gerekçesiyle çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bunun üzerine jandarma ekipleri, Kenan D.'nin eşine tekrar zarar vermesini engellemek amacıyla önceki geceden itibaren, A. D.'nin sığındığı baba evinin bulunduğu sokakta tedbir alarak nöbet tutmaya başladı.

KAYINPEDERİNİN OTURDUĞU BİNA DUVARINA ZARAR VERDİ

Eşinin babasıyla birlikte yaşadığı sokağa dün öğleden sonra gelen Kenan D., kullandığı otomobille kayınpederinin yaşadığı binanın bahçe duvarına ve kapısına defalarca vurarak zarar verdi. Kenan D., daha fazla zarar veremeden sokakta tedbir alan jandarma ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Eşinin erkek kardeşleri tarafından dövüldüğünü iddia eden Kenan D.'nin öfkeyle bu olayı gerçekleştirdiğini söylediği öğrenildi.

"HAMİLEYKEN BİLE DÖVDÜ. DARP RAPORLARI VAR"

Olayın ardından konuşan A.D.'nin annesi Sedef K., "İlk önce beni dövmeye geldi. Beni darp etti. Oğlu ayırdı. Sonra kızımı dövmeye gitti. Daha sonra oğullarımı kayalıklara çağırdı. Çocuklarım konuşmaya gidince onlarla orada kavga etti. Silah varmış, silahın dipçiği ile oğlumun kafasına vurmuş, iki el ateş etmiş. Silah tutukluk yapmış. İki seferdir uzaklaştırması var ama yine de evin önüne geliyor. Ne benim ne de çocuklarımın can güvenliği yok. Dün de gelip eve defalarca otomobille çarpı. Komşularım çığlık çığlığa bağırdı. Kenan D. benim onları ayırmaya çalıştığımı düşünüyor. Evlendiklerinden beri 15 yıldır şiddet uyguluyor. Hamileyken bile dövdü. Darp raporları var" dedi.

"MERMİLERİ TOPLAYIP DELİLLERİ YOK ETMEYE ÇALIŞMIŞLAR"

A.D.'nin kız kardeşi Neslihan K. de, "Araba stop ettiği için durabilmiş. Yoksa evin içine girmeye çalışıyordu. O sırada doğalgaz borusu da kırılmış. Abimlerle kavga etmiş, abimlere silah çekmiş. Ablamla problemleri vardı. Ablamın canını almaya çalışıyordu. Sürekli tehdit ediyor, ablama 'seni öldürdükten sonra sıra ailende' diyordu. Annemin aralarını bozduğunu düşünüyor. Ablamı defalarca dövdü yüzünde hala darp izleri var. Can güvenliğimiz yok, bugün ablama yapan bize de yapacak" diye konuştu.

A.D'nin küçük kız kardeşi Fatma K. ise "Olayın yaşandığı gün beni de tehdit edince abimlerim konuşmaya gitmişti. Abimlerim konuşmaya gidince orada arbede yaşandı. Silah çekti. Abimlerle iki el ateş etmiş. Abilerimi de öldürmeye çalıştı. Bacağından yaralandı abim. Daha sonra oğlu oradaki mermileri toplayıp delilleri yok etmeye çalışmışlar. Daha önce de ablama şiddet uyguladı. Geçen hafta elinde büyük bir sopayla 'senin kemiklerini kıracağım, seni buraya gömeceğim' demişti. Babama, anneme sürekli tehdit mesajları atıyor" ifadelerini kullandı.

OLAY ANI KAMERADA

Olay anı, cep telefonu ve güvenlik kamerasına da yansıdı. Görüntülerde, otomobiliyle kayınpederinin evinin önünden geçen Kenan D. aracını durdurup geri geri gittikten sonra bahçe duvarı ve kapısına defalarca vurarak zarar veriyor. Bu sırada aracın yanına gelen jandarma ekibi Kenan D.'nin araçtan inmesini söyleyerek gözaltına alıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.