Hava Durumu

Kocaeli kampının önemi çok büyük!

Bursaspor'un Kocaeli kampı yarın başlayacak. Yeşil Beyazlılar 10 gün sürecek kamp koyunca fiziksel eksiklerini gidermeye çalışacak. Teknik heyet kampı sezon başı hazırlığı şeklinde nitelendiriyor.

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2021 08:24
Haber Güncellenme Tarihi: 30.09.2021 08:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kocaeli kampının önemi çok büyük!

Bursaspor'da tüm dikkatler yarın başlayacak ve 11 Ekim'e kadar sürecek Kocaeli kampına çevrildi.

ÖZCAN BİZATİ REFERANS OLDU

Antalya Belek'e gitmeye hazırlanan ancak hem otellerdeki fiyat yüksekliği hem de teknik direktör Özcan Bizati'nin daha önce Kocaeli'nde yaptığı kamptan memnun ayrılmasını referans alan Yeşil Beyazlı yönetim takımın 3 haftalık arayı körfezde geçirmesini kararlaştırdı. Buna göre Bursaspor yarın tam kadro halinde Kocaeli'ne hareket edecek. Teknik direktör Özcan Bizati bu Kocaeli kampını kalan maçlar için hayati önemde görüyor.

FİZİKSEL AÇIDAN GERİLEDİLER

Fatih Tekke döneminde takımın ağırlıklı olarak taktik çalışması ve kuvvet antrenmanlarından uzak kalması Yeşil Beyazlı kramponların fiziksel açıdan geriye götürdüğü bildirildi. Bu doğrultuda oyunculara kondisyon yüklemesi yapmayı kararlaştıran teknik heyet 10 günlük kampı sezon başı hazırlığı gibi görüyor. Yeşil Beyazlı kramponlar izole bir ortamda ligin kalan maçlarına hazırlanacak. Bu kampın Bursaspor'daki kötü gidişe dur demesi için taşıdığı önemin teknik heyet tarafından futbolculara söylendiği kaydedildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.