Hava Durumu

Kocam o kadınların yarısından fazlasıyla birlikte oldu

Evliliği yıkıldıktan sonra üne kavuşan ve sonra da rol aldığı realiyt show'la gündemde kalan TV yıldızı anılarını yazdığı kitapla büyük gürültü kopardı.

Haber Giriş Tarihi: 05.02.2014 14:41
Haber Güncellenme Tarihi: 05.02.2014 14:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kocam o kadınların yarısından fazlasıyla birlikte oldu

Brandi Glanville Drinking & Dating P.S Social Media Is Ruining Romance adlı kitabında kendisini aldatan kocası hakkında çarpıcı iddialarda bulundu. Glanville 2001 yılında evlendiği Eddie Cibrian'dan cinsel yolla bulaşan bir hastalık kaptığını da ileri sürdü. 41 yaşındaki Brandi Glanville, "Eddie'nin bana sadık kaldığına inanmakla yeterince aptal davrandım" itirafına da kitabında yer verdi.

Brandi Glanville Kendisiyle evliyken Kuzey Işıkları adlı yapımda birlikte oynadığı LeAnn Rimes ile aşk yaşamaya başlayan Cibrian hakkında da "beş yıl önce keşfettim ki kocam evliliğimiz sırasında da Hollywood'daki kadınların yarısıyla birlikte oluyordu" diye yazdı.

Brandi Glanville ile Eddie Cibrian 2001 yılında evlendi. Ancak Cibrian 2009'da LeeAnn Rimes ile birlikte olmaya başladı. O sırada Rimes da başkasıyla evliydi. Çift, yasak aşkları uğruna evliliklerini bitirdi. Sonunda da 2011 yılında evlendiler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.