Hava Durumu

Kocamın kuzeni ile ilişki yaşadığım doğru

İngiliz Avam Kamarası Başkanı’nın karısı, kocasının kuzeniyle ilişki yaşadığını itiraf etti. Ama o kuzen de onu aldatıp kendi karısına dönünce, isyan etti: Kalbimi kırdı!

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2015 06:53
Haber Güncellenme Tarihi: 12.05.2015 06:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kocamın kuzeni ile ilişki yaşadığım doğru
İngiltere’de Avam Kamarası Başkanı John Bercow’un eşi Sally, kocasının kuzeni Alan Bercow ile yasak bir ilişki yaşadığı yönündeki iddiaları doğruladı.

Daily Mail gazetesine yaptığı açıklamada, kuzen Alan Bercow’un da birkaç hafta önce kendisini terk edip karısına geri döndüğünü belirten Sally Bercow (45), “Kalbim kırık” dedi.

Sally Bercow sözlerine, “Ben çok ama çok kötü bir eşim. John eğer beni geri isterse, çıldırmış demektir”  diyerek devam etti.

Kuzen Alan Bercow’un (57) kendisi gibi avukat olan eşi ise, İngiliz basınına, “Ben zaten Sally’den de John’dan da hiç hoşlanmazdım. Başka birşey söylemek istemiyorum” demekle yetindi.

‘OFİSTE’ YATIYOR

Sally ve John Bercow’un 3, Alan ve Erica Bercow’un ise bir çocuğu bulunuyor. John Bercow’un, karısının ilişkisini öğrenmesi  üzerine parlamento binasındaki dairesinde konakladığı, Sally Bercow’un ise çocukları ile ailenin Battersea semtindeki evinde, kaldığı 
belirtiliyor.

GEÇEN YIL DA YAKALANDI

Sally Bercow, geçen yıl da bir doğum günü partisinde, Afrika asıllı bir dansçı ile öpüşürken kameralara yakalanmıştı. Sally Bercow, fotoğraf bütün İngiliz ve hatta ardından da dünya basınında yayımlanınca, “John’la evliliğimde problem yok. Kimseye hesap vermem gerektiğini de düşünmüyorum. Utanılacak birşey yapmadım” demişti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.