Hava Durumu

Kocası eve aniden gelince sevgilisiyle...

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde, 16 Eylül 2012'de mali müşavir 46 yaşındaki Mevlüt Bilen'in öldürülmesiyle ilgili eşi 39 yaşındaki Ayşe Bilen ve sevgilisi olduğu ileri sürülen 40 yaşındaki Numan Bekar'ın tutuklu yargılanmasına devam edildi.

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2015 20:16
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2015 20:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kocası eve aniden gelince sevgilisiyle...
Savcı mütalaasında, akşam eve geç gelmesine kızan eşini, eve çağırdığı sevgilisi ile boğarak öldürüp cesedini gömdüğü iddia edilen Ayşe Bilen için ağırlaştırılmış müebbet, Numan Bekar için de müebbet hapis talep etti.

Zonguldak 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan Ayşe Bilen ve Numan Bekar ile onlara yardım ettikleri iddiasıyla tutuksuz yargılanan çocukları M. Bilen ve M. Bilen ile Ogün B. duruşmada hazır bulundu.

Savcı mütalaasında, Ayşe Bilen'in 16 Eylül 2012 tarihinde 3 kızını yanına alıp sevgilisi Numan Bekar ve onun oğlu ile birlikte denize gittiklerini, akşam eve geç dönmeleri nedeniyle eşiyle tartıştıklarını, bunun üzerine Numan Bekar'ı eve çağırdığını hatırlattı. Numan Bekar'ın, tartıştığı Mevlüt Bilen'i yumruklayıp yüzünü yatağın üzerine bastırarak boğduğu ve Ayşe Bilen ile cesedini bilinmeyen bir yere götürüp gömdükleri belirtilen mütalaada, Ayşe Bilen için ağırlaştırılmış müebbet, Numan Bekar için ise müebbet hapis talep edildi. Tutuksuz sanıkların ise beraati istendi.

İTİRAF ETTİLER

Soruşturma sırasında polis ve savcılıkta suçlarını itiraf eden, ancak yargılama sırasında suçlamayı kabul etmeyen ve cesedi hala bulunamayan Mevlüt Bilen'in nerede olduğunu bilmediklerini ileri süren Ayşe Bilen ve Numan Bekar, avukatları ile birlikte mütalaaya karşı savunma yapacaklarını söyledi. İki sanığın tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme, duruşmayı erteledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.