Hava Durumu

Kocasını metresiyle yatakta bastı! Görüntüler sosyal medyaya düştü

Çin'de Komünist Parti Üyesi Sekreteri, metresiyle yatakta karısına yakalandı. Öfkeli eşin yarı çıplak metresi darbettiği görüntüler sosyal medyada infial yarattı. Parti Üyesi Sekreteri yaşanan skandaldan sonra görevden alındı.

Haber Giriş Tarihi: 06.01.2021 09:44
Haber Güncellenme Tarihi: 06.01.2021 09:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kocasını metresiyle yatakta bastı! Görüntüler sosyal medyaya düştü

Çin Komünist Parti Yetkilisi Jia Ding'in karısı, bir süredir eşinin onu aldattığını düşünüyordu. Yatakta metresiyle birlikte Ding'i basan karısı, yaşanan olayı kameraya aldı. Görüntüler, kızgın eş tarafından paylaşıldıktan sonra sosyal medyada infial yarattı.

"KOCAMLA BİRLİKTESİN VE OLAYIN SENİNLE ALAKASI YOK MU?"

Kocasını ve birlikte olduğu kadını, yarı çıplak bir halde basan kadın, metrese saldırmaya başladı. Kadının yüzünü kapatmaya çalışması üzerine "Kendinde bir bak" diye bağırdı. Metresin, "Olayın benimle bir ilgisi yok" demesi üzerine ise "Nasıl seninle bir ilgisi yok, benim kocamla birliktesin ve seninle bir ilgisi yok mu?" diye bağırıp, kadının suratını iyice kameraya yaklaştırmaya çalıştı.

KARISINA YALVARDI

Ding ise yarı üstsüz bir şekilde odaya girerek, karısının metresini darbetmesini engellemeye çalıştı. Karısının durması için yalvaran Ding, başarılı olamadı.

GÖREVDEN ALINDI

Görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından söz konusu parti, görüntülerdeki adamın Parti Komitesi Sekreteri olduğunu kabul etti. Ding, parti otoritesini sarstığı gerekçesiyle görevden alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.