Hava Durumu

Koçtaş 51 mağazasını yeniden açıyor!

Corona virüsü tedbirleri kapsamında 24 Mart itibariyle Koçtaş ve Koçtaş Fix mağazaları geçici süreyle kapatılmıştı. Koçtaş, 4 Mayıs Pazartesi günü 51 mağazanın yeniden açılacağını duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2020 22:30
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2020 22:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Koçtaş 51 mağazasını yeniden açıyor!

Koçtaş'tan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

* Müşterilerimizin evlerinde ihtiyaç duyabilecekleri temel ürünleri sağlamak ve ustalarımızın malzeme ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla, mağazalarımızda, hijyen ve temizlik standartları en yüksek seviyede uygulanarak öncelikle çalışanların ve tüm müşterilerin sağlığına azami özen gösteriyoruz.

* "Covid 19'a karşı 'Sıfır Tolerans Manifestosu' adı altında tüm ilkelerimizi belirledik, tüm önlemlerimizi aldık ve sizleri bekliyoruz. 4 Mayıs'ta görüşmek üzere.

"İYİ ÖRNEK OLARAK GÖSTERİLMENİN GURURUNU YAŞIYORUZ"

Koçtaş'ın bağlı olduğu Koç Grubu tarafından yapılan açıklamada ise şöyle denildi:

* Koronavirüsle mücadele günlerinde ülkemizin ve toplumumuzun iyileşmesi yönünde attığımız adımların dünyaya iyi örnek olarak gösterilmesinin gururunu yaşıyoruz!

* Dünya Ekonomik Forumu (WEF) tarafından yapılan açıklamada koronavirüsün hızlı yayılımının dünyanın dört bir yanında toplumları ve iş dünyasını derinden etkilediğine dikkat çekilirken, şöyle denildi: "Tüm dünyadan kurumlar ve kuruluşlar, salgının kamu sağlığına, ekonomiye ve tedarik zincirlerine etkisini sınırlandıracak yenilikçi yollar bulmak için bir araya geliyor. Türkiye'nin en büyük şirketler Topluluğu olan Koç Holding koronavirüs ile mücadele etmek için kaynaklarını seferber etti.

* Koç Holding şirketi olan ve Avrupa'nın önde gelen beyaz eşya üreticilerinden Arçelik, hayat kurtarıcı yerli mekanik ventilatörlerin seri üretimini üstlendi.

* Bunun yanı sıra, Dünya Ekonomik Forumu COVID Aksiyon Platformu'nun destekçisi de olan Koç Holding, Ford'la ortaklığı bulunan Ford Otosan ve Fiat'la ortaklığı bulunan Tofaş'ın iki otomotiv fabrikasını da hastanelerde kritik öneme sahip sağlık ekipmanlarına duyulan ihtiyacın ücretsiz olarak karşılanması için seferber etti.

* Bu sağlık ekipmanları arasında siperlikli maskeler, su geçirmez koruyucu tulumlar, biyolojik numune alma ve entübasyon kabinleri yer alıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.