Hava Durumu

'Kolaysa Anlat' için başvuru süresi uzatıldı!

'Kolaysa Anlat' için başvuru süresi uzatıldı!

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2021 20:05
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2021 20:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'Kolaysa Anlat' için başvuru süresi uzatıldı!

Birçok kişinin hayallerini gerçeğe dönüştürme fırsatı yaratan Kolaysa Anlat yarışmasının ikinci sezonu için başvuru tarihi yoğun talep nedeniyle 11 Nisan 2021'e kadar uzatıldı. Futbol maçı anlatmak ve spiker olmak isteyenlere yeni bir imkân sağlayan beIN SPORTS'un ilk sezonunu Çağatay Uysal kazanmış ve beIN MEDIA GROUP bünyesinde spiker olarak yerini almıştı. Kolaysa Anlat'ın ikinci sezon kazananı da beIN SPORTS kanallarında "Maç Spikeri" olarak çalışma imkanı yakalayacak.

Yalçın Çetin, Gökhan Telkenar ve Güntekin Onay'ın jüri koltuğunda oturduğu bu dev yarışmada katılımcılar, toplamda 8 maç özeti anlatımı gerçekleştiriyor.

Kolaysa Anlat'a başvuru nasıl yapılır?

Yarışma futbol maçı anlatma yarışmasıdır. Yarışmayı birinci olarak tamamlayacak kişi, beIN SPORTS ile arasında iş ilişkisi şartlarında mutakabat sağlanması halinde, beIN SPORTS kanallarında "Maç Spikeri" olarak çalışmaya başlayacaktır. Yarışmaya, 11 Nisan 2021 tarihinde 18 yaşını doldurmuş, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı herkes katılabilir. Yarışmaya başvuru formunu dolduranlar, Kolaysa Anlat'ın internet sitesine yüklenmiş maç videolarından birini seçerek anlattığı videosunu yine aynı siteye yüklemek zorundadır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.