Hava Durumu

Komaya girdi uyandığında anne oldu

İngiltere'de yaşanan olay ülkede gündeme oturdu: Genç kız komaya girdi ve hastaneye kaldırıldı, 4 gün sonra kendine gelen Ebony Stevenson bir bebek sahibi olmuştu. Genç kadın hamile olduğunun farkında olmadığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 18.02.2019 20:35
Haber Güncellenme Tarihi: 18.02.2019 20:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Komaya girdi uyandığında anne oldu

İngiliz basınında yer alan haberlere göre, İngiltere'nin Manchester şehrinde yaşayan 18 yaşındaki Ebony Stevenson, 2 Aralık 2018 günü şiddetli ağrıları nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Doktoralar genç kızı bilinçli olarak uyuttu ve geçici koma haline aldı.

Bu süre zarfında doktorlar Stevenson için acil olarak sezeryan operasyonuna başladı. Bebek sağlıklı şekilde dünyaya geldi.

Basına röportaj veren 18 yaşındaki Stevenson'un annesi, kızının aniden kusmaya başladığını ve banyoya koştuğunu, akabinde nöbet geçirmeye başladığını söyledi.

Bunun üzerine hemen sağlık ekiplerini aradığını ve kısa sürede ambulansın gelerek kızı Stevenson'u aldığını söyledi.

Anne, kızı Stevenson'un hastaneye ulaştıktan sonra 3 Aralık'ta doktorların sezeryana başladığını ve 3.2 kilo ağırlığında bir kız çocuk dünyaya getirdiğini ifade etti.

6 Aralık'ta komadan çıkan Ebony Stevenson, bir bebek sahibi olduğunu öğrendi. Ebony Stevenson o anı şöyle anlattı, " Uyandığımda hemşirenin beni tebrik ettiğini ve bir bebek sahibi olduğumu söylediğini hatırlıyorum. Ben uyanmadan hemen önce de bebeği göğsümün üstüne koymuşlardı" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.