Hava Durumu

Komşu apartmanın bahçesinde ölü bulundu!

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde Neslihan Dumlupınar (61), oturduğu apartmanın karşısındaki binanın bahçesinde ölü bulundu. Polis, soruşturma başlatırken, Dumlupınar'ın ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılacak.

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2020 18:12
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2020 18:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Komşu apartmanın bahçesinde ölü bulundu!

Sümer Mahallesi 2272 Sokak'taki apartmanın bahçesinde, saat 15.00 sıralarında, bir kadının yerde hareketsiz yattığını görenler, polise haber verdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri, yaptığı kontrolde, kadının yaşamını yitirdiğini belirledi. Polis ise ölen kişinin Neslihan Dumlupınar olduğunu tespit etti. Olayın duyulmasının ardından mahalle sakinleri, sokağa çıktı. Bazı kişilerin gözyaşı döktüğü görüldü. Soruşturma başlatan polis, apartman sakinlerini ifadelerinin alınması için karakola götürdü.

Savcının incelemesinin ardından Neslihan Dumlupınar'ın cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Vücudunda kesici veya delici alet ya da darp izi bulunmayan Dumlupınar'ın kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılacağı bildirildi. Neslihan Dumlupınar'ın evinin, ölü bulunduğu apartmanın karşısındaki binada olduğu öğrenildi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.