Hava Durumu

Komşuları o sesler üzerine eve girdiklerinde dehşeti yaşadılar

Kağıthane'de silah sesleri üzerine bir eve giren vatandaşlar 4 kişiyi tabancayla vurulmuş halde buldu. Sağlık ekipleri Agah Demir, Yasemin Demir ve Erkan İhsan Engin'in cesetleriyle karşılaştı. Ağır yaralan 3 aylık hamile Kübra Kalaycı'nın ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 14.08.2013 10:26
Haber Güncellenme Tarihi: 14.08.2013 10:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Komşuları o sesler üzerine eve girdiklerinde dehşeti yaşadılar

Olay, saat 03.00'da Gürsel Mahallesi Yücel Sokak'ta bulunan 2 katlı bir binanın birinci katında meydana geldi. İddialara göre, Agah Demir'e ait daireden gelen silah sesleri üzerine sokak sakinleri kapıyı kırarak eve girdi. İçeride 4 kişiyi kanlar içerisinde yatarken bulan vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. 

Olay yerine gelen sağlık ekipleri 41 yaşındaki Yasemin Demir, eşi Agah Demir ile damadı Erkan İhsan Engin'in yaşamını yitirdiğini belirledi. Ağır yaralı 3 aylık hamile 17 yaşındaki Kübra Kalaycı ise olay yerindeki ambulansla Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Erkan İhsan Engin ile evlilik hazırlığında olan Kalaycı burada yapılan tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. 4 kişinin cesedi Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tp Kurumu morguna kaldırıldı.


SİLAH SESİNİ DUYUNCA KAÇIP KURTULDU

Olay sırasında odasında uyuyan ve silah sesleri üzerine gizlice dışarı kaçan 12 yaşındaki Fatih Kalaycı annesi, üvey babası, ablası ve eniştesinin öldüğü haberi üzerine göz yaşlarına boğuldu. Saldırıdan kaçarak kurtulan Fatih Kalaycı polis tarafından ifadesi alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine götürüldü. Olay Yeri inceleme ekipleri evde detaylı inceleme başlattı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.