Hava Durumu

Komşunun oğlundan genç kadına çirkin tuzak!

Anne ve babasının komşularıyla olan ilişkilerine sinirlenen genç adam, komşusunun eşine ait kişisel bilgileri ve telefon numarasını broşüre bastırarak İstanbul sokaklarında dağıttı. Dağıttığı broşürlere 'Para karşılığında cinsel ilişkiye girilir' yazısını bastırarak dağıtan öfkeli genç yakayı ele verince hakkında 5 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Haber Giriş Tarihi: 07.01.2021 17:42
Haber Güncellenme Tarihi: 07.01.2021 17:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Komşunun oğlundan genç kadına çirkin tuzak!

Antalya'da yaşayan N.D., isimli genç kadının kullandığı telefona tanımadığı kişiler tarafından mesajlar ve aramalar gelerek cinsel ilişkiye girmek için teklifler gelmeye başladı.

Neye uğradığına şaşıran genç kadın telaşa kapılarak durumu eşi S.D.'ye anlattı. Gelen aramalara cevap veren S.D. numarayı nereden bulduklarını sorduğunda şok geçirdi.

KOMŞUSUNUN EŞİNİN NUMARASINI BROŞÜRLERE BASTIRIP DAĞITTI

Sabah Gazetesi'nden Atakan Irmak'ın haberine göre; telefonla arayan kişiler söz konusu cep telefonu numarasının İstanbul'da sokaklarda dağıtılan broşürün üzerinde bulunduğunu ve broşürde, '...gece geçirmek için arayın' şeklinde yazı ile birlikte telefon numarasının paylaşıldığını öğrendi. Eşinin kişisel cep telefonu numarasını cinsel ilişki amacıyla İstanbul'da broşürlere bastırarak dağıtan kişileri araştıran S.D., komşularının İstanbul'da yaşayan oğlulları E.A., olduğunu tespit etti.

"AİLEMDEN UZAK DURUN YOKSA.."

Mağdur çift skandal durumu E.A.'ya sorduklarındaysa karı-koca olara ailesiyle irtibatı kesmelerini aksi takdirde daha kötü şeyler olacağı şeklinde cevap aldılar. S.D., eşinin telefon numarasını broşürlere bastıran E.A., hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Şikayet üzerine harekete geçen savcılık şüpheli E.A., hakkında soruşturma başlattı.

5 YIL 6 AY HAPSİ İSTENİYOR

Savcılık tarafından yürütülen soruşturma kapsamında ifadesi alınan E.A., söz konusu mesajları kendisinin attığını, S.D.'nin ailesinden uzak durmasını istediğini ancak dağıtılan el broşürlerinin kendisi tarafından basılıp dağıtılmadığını anlattı. Savcılık yürütülen soruşturma sonunda E.A., hakkında 'Kişilerin Huzur ve Sükununu Bozma', 'Basit Tehdit' ve 'Kişisel Verileri Hukuka Aykırı Olarak Ele Geçirmek veya Yaymak' suçları kapsamında 5 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle iddianame düzenledi. Şüpheli ilerleyen günlerde İstanbul Asliye Ceza Mahkemesinde hakim karşısına çıkacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.