Hava Durumu

Komşusunu 3 yerinden bıçaklayıp evine çıktı!

Denizli Merkezefendi'de üst kat komşusu ile alt kat komşusu arasında çocukların gürültüsü yüzünden tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen tartışmada üst kat komşusu alt kat komşusunu 3 ayrı yerinden bıçakladıktan sonra evine çıkıp yaşamına devam etti. Eve gelen polis ekipleri gözaltına aldı.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2020 21:10
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2020 21:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Komşusunu 3 yerinden bıçaklayıp evine çıktı!

Denizli Merkezefendi ilçesi Adalet Mahallesi Tuna Caddesi üzerindeki bir apartmanda iddialara göre, çocuğun yaptığı gürültü konusunda 3. katta oturan İrfan M., ile 2. katta oturan Muhittin A., arasında tartışma çıktı.

ALT KATTA OTURAN KOMŞUSUNU 3 YERİNDEN BIÇAKLADI

Tartışmaya diğer aile üyeleri de dahil oldu. Bir süre sonra tartışma yerini kavgaya bırakınca İrfan M., alt kat komşusu Muhittin A.'yı bacağının 3 farklı yerinden bıçakladı.

HİÇBİR ŞEY OLMAMIŞ GİBİ EVİNE ÇIKAN İRFAN M. GÖZALTINA ALINDI

Olayın ardından apartman yöneticinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bacağının 3 ayrı yerinden bıçaklanarak yaralanan Muhittin A.'yı ambulans ile Servergazi Devlet Hastanesine kaldırıldı. Bölgeye gelen polis ekipleri ise komşusunun bıçakladıktan sonra hiçbir şey olmamış gibi tekrara üst kattaki evine çıkan İrfan M.'yı gözaltına aldı.

Şahıs ile birlikte ayrıca gürültüye neden olduğu iddia edilen çocuk, kardeşleri ve annesi ile karakola götürüldü. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.