Hava Durumu

Komşusuyla karakolluk oldu

Oyuncu Sahra Işık Aybirdi önceki gün Çekmeköy Polis Karakolu'na gidip yan komşusu Zekiye Selva Eren hakkında şikayetçi oldu.

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2020 10:29
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2020 10:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Komşusuyla karakolluk oldu

Sahra Işık Aybirdi, polislere verdiği şikayet tutanağında yan komşusunun kendisinin sahibi olduğu evin kapısına sopayla gelip sinkaflı ettiğini söyledi.

Komşusu Zekiye Selva Eren kendisini tehdit ettiğini söyleyen Sahra Işık Aybirdi, komşusuna herhangi bir karşılık vermediğini şikayetinde belirtti. Sahra Işık Aybirdi, "Yan komşumuz gece geç saatlere kadar sürekli tadilat ve yüksek ses yapıyordu. Site güvenliği kendisini uyardı. O da bizim şikayet ettiğimizi sanıp, elindeki sopayla kapımıza gelip, bize küfür etti ve elindeki sopayla duvarıma vurup zarar verdi. Bende hukuka ve adalete güvendiğim için karakola gelip şikayetçi oldum" açıklamasında bulundu.

İlk kez 2014 yılında Survivor'a katılan Sahra Işık, 2018'de All Starlar takımında yer aldı. Hırsı, mücadelesi ve yarışmacılarla olan kavgalarıyla akıllarda kalan isimlerden biri olan Sahra Işık 2019 yılında ise iş insanı İdris Aybirdi ile evlendi. Aybirdi'yle evlenen Işık, "En az dört çocuk sahibi olmak gibi bir niyetimiz var" açıklamasında bulunmuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.