Hava Durumu

Komutandan anne şefkati!

MERSİN'in Tarsus ilçesinde, İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı trafik timinde görev yapan Jandarma Astsubay Üstçavuş Okşan Dal, görev yaptığı esnada tarım işçisi ailelerin çocuklarını görünce onlara devletin şefkat elini uzattı. Tarım işçilerinin çocukları ile hoşça vakit geçirerek onların eğlenmesine sağlayan Dal, görevi nedeni ile gitmesi gerektiğini dile getirerek, yeniden geleceğine dair miniklere söz verdi.

Haber Giriş Tarihi: 08.02.2020 14:09
Haber Güncellenme Tarihi: 08.02.2020 14:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Komutandan anne şefkati!

Tarsus İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler ilçenin Alifakı, Çiçekli ve Baharlı mahallerinde rutin trafik ve asayiş çalışmalarını yürütürken aileleri bahçeye, tarlaya çalışmaya giden tarım işçilerinin çocuklarının yaşadıkları alanlarında gören Astsubay Okşan Dal, onlara bisküvi, çikolata, şeker ve trafik kurallarını içeren çizgi romanlı kitaplar hediye etti.

Onlarla sohbet eden onlarla oynayan Jandarma Astsubay Dal, çocukların da yoğun ilgisi ile karşılaştı. Tarım işçilerinin çocukları ile hoşça vakit geçirerek onların eğlenmesine sağlayan Dal, görevi nedeni ile gitmesi gerektiğini dile getirerek, yeniden geleceğine dair miniklere söz verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.