Hava Durumu

Kongre için son viraj

17 Haziran Pazartesi günü yapılacak Olağanüstü Genel Kurul öncesi, Hayri Yazıcı, İlhan Uslu, Erkan Körüstan, Mesut Mestan ve Muzaffer Önadım, çalışacakları isimleri Divan Başkanlık Kurulu'na teslim edecek.

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2013 12:58
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2013 12:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kongre için son viraj

Bursaspor Kulübü'nde 17 Haziran Pazartesi günü yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul'da başkanlığa aday olan Hayri Yazıcı, Erkan Körüstan, İlhan Uslu, Mesut Mestan ve Muzaffer Önadım, bugün yönetim, denetleme ve disiplin kurulu asil ve yedek listelerini Divan Başkanlık Kurulu'na teslim edecek. Divan Kurulu Başkanı Kadir Şankaya, “Başkan adaylarının listelerini Özlüce Tesislerimizde mesai saati yarım gün olduğundan 10.00 ile 13.00 saatleri arasında kabul edeceğiz” açıklamasını yaptı.
 

ÜYELERİ UYARDI
Şankaya ayrıca 17 Haziran 2013 Pazartesi günü saat 19.00'da Atatürk Spor Sarayı'nda yapılacak olan Genel Kurul'a gelecek olan üyelere önemli uyarılarda bulundu. Şankaya, “Genel Kurul üyelerimizin, Atatürk Spor Salonu'na gelirken yanlarında nüfus cüzdanlarını, ehliyetlerini veya üye kimlik kartlarını bulundurmalarını önemle rica ediyoruz. Üyelerin Genel Kurul'a giriş kartları kimlik kontrolünden sonra teslim edilecektir. Numaralarını bilmeyen üyelerimiz Atatürk Spor Salonu girişinde asılacak olan panodan numaralarını öğrenebilirler” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.