Hava Durumu

Kongre tarihi bekleniyor

Kötü gidiş sırasındaki sessiz tutumuyla camianın büyük tepkisini toplayan başkan Erkan Kamat'ın açıklayacağı kongre tarihi dört gözle bekleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 27.02.2021 08:20
Haber Güncellenme Tarihi: 27.02.2021 08:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kongre tarihi bekleniyor

FIRSATLARI UÇUP GİTTİ

Ligin ilkyarısını 27 puanla 9. sırada tamamlayan, play-off hattıyla 3, lider Giresunspor'la 8, ikinci sıradaki İstanbulspor'la arasında 7 puan fark bulunan Bursaspor oynadığı son 5 maçtaki performansıyla bambaşka bir pozisyona büründü.

Son 5 maçtan sadece bir puan alan Yeşil Beyaz-lılar liderin 22, ikinci sırandaki Samsunspor'un 18 puan gerisinde kaldı. Play-off hattıyla arasında 7 puanlık fark oluşan Bursaspor bu süreçte önüne çıkan fırsatların tümünü elinin tersiyle itti. Genç kadrosuyla mücadele eden Mustafa Er yönetimindeki Bursaspor'da saha içinde işler iyi gitmezken, saha dışında da benzer bir tablo oluştu.

KONGRE TARİHİ BEKLENİYOR

Sezon başından beri sadece kulübün sosyal medya hesaplarından fotoğrafı paylaşılan, camiaya bilgi verme konusunda yapılan tüm çağrıları karşılıksız bırakan Başkan Erkan Kamat takımın kötü gidişi sırasında da yine ortalara çıkmadı. Bu tutumuyla büyük tepki toplayan Kamat'ın takımı ileriye götürecek somut adımları atmaması son haftalardaki düşüşünün en önemli faktörü olarak kabul ediliyor. Transfer tahtasını açamaması, kadrodaki derinliği oluşturamaması Erkan Kamat'ın eleştirildiği noktaların başında geliyor. Camia Bursaspor Başkanı Erkan Kamat'tan bir an önce kongre tarihini açıklamasını dört gözle bekliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.