Hava Durumu

Kongrede birbirlerini yerden yere vurmuşlardı! Şimdi de...

Recep Bölükbaşı, başkan adaylarından Mesut Mestan ve Cüneyt Özkan’ın kendisine bağlı olarak kulüpte görev alacağını açıkladı. Camia, seçim döneminde birbirlerini yerden yere vuran üç ismin nasıl bir arada çalışacağını merak ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2015 07:32
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2015 07:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kongrede birbirlerini yerden yere vurmuşlardı! Şimdi de...
Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı yönetim kurulunda görev dağılımı gerçekleştirdi. Basın sözcülüğünü yeniden üstlenen Bölükbaşı, iki mevkii için sürpriz isimlere görev verdi. Bölükbaşı, AR-GE grup başkanı olarak kongredeki başkan adaylarından Cüneyt Özkan’ın görev alacağını açıkladı.

Recep Bölükbaşı, son yılların tüm genel kurullarında başkan adayı olan ancak kazanamayan, son kongrede de başkan adaylığını geri çeken Mesut Mestan’ın başkan danışmanı olarak kulüpte görev üstleneceğini bildirdi. Bu sürpriz gelişme Bursaspor camiasında kafalarda soru işareti bıraktı.



İKİSİNİ DE ELEŞTİRMİŞTİ

Daha önce birbiriyle yarışan bu üç ismin kongre süreçlerinde birbirlerine yönelik açıklamaları kafalarda soru işareti bırakmıştı. Bölükbaşı 2014’teki seçimde, Mesut Mestan için, “Soruşturmalara adı karışan, başkanımız İbrahim Yazıcı’yı hapse gönderen bir başkan adayının Bursaspor'a başkan olmasını hazmedemiyorum” ifadelerini kullanmıştı. Recep Bölükbaşı Cüneyt Özkan hakkında da aynı seçimde, “O arkadaşımız geçen seçimde bir siyasi partinin belediye başkan adayıydı. Burası siyaset yeri değil” diye konuşmuştu. 

GELİN BİRLİKTE ÇALIŞALIM

Son divan Kurulu toplantısında Recep Bölükbaşı ile ilgili birçok eleştiriyi gündeme taşıyan Cüneyt Özkan’ın genel kuruldaki konuşmasında bu ifadelerinin hiçbirine yer vermemesi dikkat çekmişti. Özkan geçen yıl da Bölükbaşı için ağır eleştiriler kullanmıştı. Bölükbaşı bu ikiliyle birlikte olma isteğinin sinyallerini Divan Kurulu’nda, “Gelin birlikte çalışalım” sözleriyle vermişti. Mesut Mestan ve Cüneyt Özkan bu dönemde Bursaspor başkanına bağlı olarak çalışacak.  Yeşil Beyazlı camia birbirlerini yerden yere vuran bu üçlünün birlikte nasıl görev yapacağını merakla bekliyor. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.