Hava Durumu

Kongreyi bekliyor

Bursaspor'da teknik direktör Mustafa Er'in söz-leşmesi dün itibariyle sona erdi. Serbest kalan genç teknik adam 5 Haziran'da göreve gelecek yönetimle görüşecek. Mustafa Er anlaşma sağlanamaması halinde gelecek teklifleri değerlendirecek.

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2021 08:25
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2021 08:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kongreyi bekliyor

Tarihinin hem ekonomik hem de sportif açıdan en sancılı günlerini yaşayan Bursaspor teknik direktör Mustafa Er ve eki-binin sözleşmesi dün itibariyle sona erdi.

KADERİNİ BELİRLEYECEK

Genç teknik adam yönetimindeki genç ağırlıklı kadro iki transfer döneminde tahta açılamamasına rağmen ortaya koydukları futbolla beğeni topladı. Buna rağmen Süper Lig vizesi alamayan Bursaspor önümüzdeki sezon da yine TFF 1. Lig'de mücadele edecek. 5 Haziran'da yapılacak olağan kongre hem Bursaspor'un hem de Mustafa Er'in kaderini belirleyecek.

RESMİ TEKLİF GELMİŞTİ

41 yaşındaki Mustafa Er sözleşmesi bittiği için bugünden itibaren serbest kaldı. AS TV Markaj programında 'Bursaspor'da seçilecek başkanla görüşmeden hiçbir kulüple masaya oturmam' diyen genç çalıştırıcı kongrenin sonucunu bekliyor. Bursaspor'da üç başkan adayı da kamuoyuna Mustafa Er'le devam etmek istediklerini açıkladı. Teknik direktörlük kariye-rinde 51 maçta 21 galibiyet, 22 de yenilgi elde eden Mustafa Er'e geçen sezon Gençlerbirliği, Kayserispor ve Yeni Malatyaspor resmi teklifte bulunmuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.