Hava Durumu

Konserinde suçlamalara cevap verdi

Van’da üniversite öğrencileriyle yaptığı söyleşide sarf ettiği başörtüsü ile ilgili sözler sebebiyle eleştiri alan Şevval Sam, Bursa’da konser verdi. Kendisini dinlemeye gelen hayranlarına seslenen ünlü şarkıcı, "Biz inancımızdan, özgür düşüncemizden, ifade özgürlüğümüzden, sevgiden, barıştan, dostluktan hiçbir zaman vazgeçmiyoruz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2012 10:56
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2012 10:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Konserinde suçlamalara cevap verdi
Ünlü şarkıcı Şevval Sam, Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) tarafından düzenlenen 51. Uluslararası Bursa Festivali kapsamında Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda sahne aldı.

Van’da üniversite öğrencileriyle yaptığı söyleşide başörtüsü ile ilgili sözleri sebebiyle eleştirilen Şevval Sam, sahneye alkışlar eşliğinde geldi. Binlerce Bursalının takip ettiği konsere ”Dostum dostum” adlı türküyle başlayan Sam, daha sonra dinleyicilerine seslendi. Şam, "Uzun zamandır bu türküleri konserimin girişinde söylemiyordum. İki gündür insan olmanın ne anlama geldiğini sorgulamak gerektiğini hatırladım.

İçinde eğer bir damlacık kötülük varsa, kurduğumuz cümle ister barışa dair olsun, ister dostluğa dair olsun, ister sevgiye dair olsun, kalpte bir kötülük varsa mutlaka size bir yerden bulaşıyor. Biz inancımızdan, özgür düşüncemizden, ifade özgürlüğümüzden, sevgiden, barıştan, dostluktan hiçbir zaman vazgeçmiyoruz. Burada insan olmanın ne anlama geldiğini sorgulamaktan geçiyor. Burada olduğunuz için çok teşekkür ediyorum, benim için zor bir geceydi" dedi.

Şevval Sam, türkü ve şarkılarını Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nu dolduran binlerce hayranı ile bir ağızdan söyledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.