Hava Durumu

Köpeğini vermemek için taşla direndi

Bursa'da sağlıksız ortamda beslediği köpekleri teslim etmeyen ev sahibi, polis ve zabıta ekiplerine taşla direndi.

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2012 14:37
Haber Güncellenme Tarihi: 25.07.2012 14:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Köpeğini vermemek için taşla direndi

Zorla girilen evdeki köpekler, uyuşturulduktan sonra barınağa götürüldü.

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesi Fevzidede Mahallesi'nde yaşayan 4 kardeşin evlerinin bahçesinde beslediği yaklaşık 50 köpek, mahalle sakinlerini canından bezdirdi. Mahalle sakinlerinin pis koku ve gürültü şikayeti üzerine geçen hafta söz konusu eve giden zabıta ekipleri direnişle karşılaşınca köpekleri alamadı. Mahalle sakinlerinin BİMER'e internet üzerinden yaptığı şikayetleri sonucu bu sabah saatlerinde Osmangazi Belediyesi'nden gelen takviye ve polisle birlikte yaklaşık 40 kişilik bir ekip ve bir itfaiye aracı, olay yerine giderek köpekleri alıp barınağa götürmek istedi.

Evde bulunan Refiye, Süleyman ve Hakan Tunçer kardeşler köpekleri toplamak isteyen polis ve zabıta ekiplerine ve olayı görüntülemek isteyen basın mensuplarına taş atarak karşılık verdi. Bunun üzerine Osmangazi Belediyesi'nden gelen veterinerlik müdürlüğü ekipleri köpekleri uyuşturucu oklarla uyutmaya başladı. Yaklaşık 4 saat süren köpek operasyonunda evin bahçesinden 26 köpek araçlara alınırken, mahalle sakinlerinin çok sayıda köpeğin saklandığını bildirmesi üzerine bahçede arama yapıldı.

Yapılan aramalarda üzerlerine çuval örtülmüş 24 adet köpek daha bulundu. Ekipler, tüm köpekleri toplayarak barına götürdü. Olayın ardından bahçesinden 50 adet köpek toplanan ev belediye ekiplerince ilaçlandı.
 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.