Hava Durumu

Köpekten korkan kuryenin panik anları güldürdü

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde kargo getiren kurye evin bahçesindeki kurt köpeğinden korkup ağaca tırmandı. Kuryenin ağaca tırmandığı anlar güvenlik kamerasına yansırken yaşanan olay yüzlerde tebessüm oluşturdu.

Haber Giriş Tarihi: 12.04.2021 19:47
Haber Güncellenme Tarihi: 12.04.2021 19:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Köpekten korkan kuryenin panik anları güldürdü

Akyazı ilçesi Yunus Emre Mahallesi'nde meydana gelen olayda, eve kargo getiren kurye görevlisi aracından inerek bahçeye girdi. Kargo paketini evin girişine fırlatan kurye, giderken bahçedeki Alman kurdu cinsi köpekle karşılaştı.

KÖPEĞİ GÖRÜNCE SOLUĞU AĞACIN TEPESİNDE ALDI

Köpeği görünce paniğe kapılan ve köpek tarafından kovalanan kurye, bahçede bulunan ağaca tırmandı. Bir süre ağacın altından kuryeye havlayan köpek, açık bırakılan bahçe kapısından dışarı çıktı. Köpeğin bahçeden çıkmasını fırsat bilen görevli, hiçbir şey olmamış gibi aracına bindi.

KURYENİN GÖRÜNTÜLERİ GÜLDÜRDÜ

Kuryenin yüzlere tebessüm bıraktıran o anları ise güvenlik kamerasına yansıdı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, kuryenin evin bahçesine girmesi, kargoyu bıraktıktan sonra köpekle karşılaşması, ağaca tırmanması ve köpek gittikten sonra hiçbir şey olmamış gibi aracına binmesi yer alıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.