Hava Durumu

Korku dolu anları anlattı: Güm diye bir ses geldi

Adana'da, aşırı hız nedeniyle virajı alamayan taksi 2 kişiye çarpıp, Seyhan Nehri'ne düştü. Kendi imkanlarıyla sudan çıkan taksinin sürücüsü İbrahim Kaya, "Motosiklete vurmamak için, yazık- günah diye kendimi suya attım" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2021 18:29
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2021 18:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Korku dolu anları anlattı: Güm diye bir ses geldi

Kaza, saat 16.00 sıralarında merkez Seyhan ilçesine bağlı Manisali Alibey Caddesinde meydana geldi. İbrahim Kaya yönetimindeki 79 T 0126 plakalı taksi, iddiaya göre, aşırı hız nedeniyle virajı alamayıp, Seyhan Nehri kenarındaki bulunan 2 yaya ve park halindeki motosiklete çarptıktan sonra nehre düştü. Kazayı görenler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Taksi sürücüsü İbrahim Kaya, kendi imkanlarıyla önce araçtan, ardından da sudan çıktı. İhbarla olay yerine gelen sağlık ekipleri, kazanın şokuyla uzun süre yerde oturan Kaya'nın sağlık durumunun iyi olduğunu belirledi. Yaralılar ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

TAMPON, AĞACIN DALINA SAPLANDI

Taksiye ait tampon parçasının ise ağacın 1.5 metre yükseklikteki dalına saplanması dikkat çekti.

Kaza anlarını anlatan şoför İbrahim Kaya, "Kendi istikametimden gidiyordum. Motosiklete vurmamak için yazık- günah diye kendimi suya attım. Şu halime bir bakın" dedi.

'GÜM DİYE BİR SES GELDİ'

Kazayı gören bir kadın ise "Bir baktım güm diye bir ses geldi. Taksi 3 metre havaya çıktı. Taksiden ateş fışkırıyordu. Daha sonra suya düştü. Yaralı olduğunu görünce koştuk geldik. Yaralılardan birisi ağırdı ama diğerinin durumu iyiydi" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.