Hava Durumu

Korkunç iddia: Kocamı patronun baskısı öldürdü!

Karşıyaka'da denizden cesedi çıkarılan İlkay G.'nin iş yerinde uygulanan mobbing nedeniyle intihar ettiği iddia edildi. Acılı eş Hicran G. "Kocam patronunun kendisine yaptığı baskılar yüzünden intihar etti" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 12.09.2020 09:43
Haber Güncellenme Tarihi: 12.09.2020 09:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Korkunç iddia: Kocamı patronun baskısı öldürdü!

Yeni Asır'dan Fatih Şendil'in haberine göre; İzmir'in Karşıyaka ilçesinde geçtiğimiz akşam arabalı vapurdan denize atlayan ve tüm aramalara rağmen bulunamayan şahsın cesedi karaya vurdu. Denizden çıkarılan şahsın iki çocuk babası İlkay G. (43) olduğu belirlendi.

PSİKOLOJİSİ BOZULMUŞTU

Çiğli Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren bir elektrik şirketinde üretim müdürü olarak görev yapan kocasının intiharının arkasında patronu Sinan K.'nın baskısı olduğunu iddia eden Hicran G.'nin savcılıkta verdiği ifadesinde, "Eşim patronunun, 'Sen çok çalışıyor gibi görünüp hiç iş yapmıyorsun, hiçbir işe yaramıyorsun' sözlerine çok içerlemişti. Patronu iş yerinde kendisine baskı uyguluyordu. Bir işi bitirmeden başka bir iş verip hata yapmasına neden oluyordu. Bu olaylar nedeniyle psikolojisi bozulan eşim psikiyatrik tedavi bile gördü" dediği öğrenildi.

"HESABINI SORACAĞIM"

Acılı eş Hicran G.'nin, "Kocam iş yerinde kendisine yapılanlar yüzünden intihara sürüklendi. İki çocuğumuz yetim kaldı. Yuvamız dağıldı. Değer miydi? Asla. Ama ben kocamı bu noktaya getirenlerden hukuk önünde hesap soracağım" dediği öğrenildi.

24 SAAT SONRA BULUNDU

İzdeniz'e ait arabalı vapura binen İlkay G. 8 Eylül günü iddiaya göre bir anda kendisini denize attı. Olayı gören vatandaşlar polise ihbarda bulundu. Olay yerinde arama çalışması başlatıldı. İlkay G.'nin cansız bedeni, 24 saat sonra Bostanlı sahili Günbatımı İskelesi yakınlarında görüldü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.