Hava Durumu

Korkunç iddia sonrası kayıp Musa Çiftçi'nin yakınları TV'ye çıktı!

Adana'da Musa Çiftçi'den (61) yaklaşık 2,5 aydır haber alınamıyor. Çiftçi'nin komşuları tarafından evlilik vaadiyle kandırılıp kaçırıldığını öne süren ailesi, bir televizyon programına katıldı. Telefonla programa bağlanan bir kişi, Çiftçi'nin öldürülüp gömüldüğünü iddia etti. Bunun üzerine Çiftçi'nin yakınları, ailenin evini basıp, kazma kürekle saldırarak yakmaya çalıştı. Dehşet anları da saniye saniye görüntülendi.

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2021 13:00
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2021 13:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Korkunç iddia sonrası kayıp Musa Çiftçi'nin yakınları TV'ye çıktı!

Merkez Seyhan ilçesine bağlı Gülbahçesi Mahallesi'nde yaşayan Musa Çiftçi, 6 Mart günü evinden ayrıldı, bir daha kendisinden haber alınamadı. Ailesi, polis merkezine giderek kayıp başvurusunda bulundu. Sokaktaki güvenlik kameralarını inceleyen polis, Çiftçi'nin komşuları Y.E.'nin evine gidip geldiğini, bir süre sonra da yeniden evden çıkıp gözden kaybolduğunu belirledi. Musa Çiftçi'nin parası için evlilik vaadiyle kandırılıp kaçırıldığını öne süren aile, Y.E. ve yakınlarıyla da tartıştı.

'ÖLDÜRÜLÜP, GÖMÜLDÜĞÜ İDDİASI'

Yaklaşık 2,5 aydır kendisinden haber alamayan ailesi, Musa Çiftçi'nin bulunması için bir televizyon programına çıktı. Dün programa bağlanan ve ismini vermeyen bir kişi, Musa Çiftçi'nin öldürüldüğünü ve cesedinin de gömüldüğünü öne sürdü. İddia üzerine Çiftçi'nin çocukları, eşi ve diğer yakınları, E. ailesinin evine taş, sopa, kazma ve kürekle saldırıp yakmaya çalıştı. Öfkeli kalabalığın evin kapısını kırmaya çalışması, camlarının taş ve sopalarla kırılması, bir mahallelinin cep telefonu kamerasına yansıdı. Bu sırada evde korkuyla bekleyen E. ailesi durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye Özel Harekat ekiplerinin de bulunduğu çok sayıda polis sevk edildi.

POLİS MÜDAHALE ETTİ

Kalabalık evden uzaklaştırılırken, sokak ise savaş alanına döndü. Özel Harekat polisleri evin çevresinde önlem aldı. Musa Çiftçi'nin kızı Hülya Tüler, babasının bu aile tarafından kaçırıldığını öne sürerek, "E. ailesi babamı evlilik vaadiyle kandırmış. Cebindeki 30 bin lira parasını da alıp, öldürmüş. Biz bu aileden şikayetçiyiz. Bunlar gözaltına alınsın" dedi.

Evlerinde büyük zarar meydana gelen E. ailesi polis ekiplerince kurtarılıp önce polis merkezine, ardından da yakınlarının yanlarına götürüldü. Polis ise E. ailesinin evinin önünde gece boyu nöbet tuttu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.