Hava Durumu

Korkunç olay! Eşini öldürüp kafasına sıktı

26 yaşındaki genç Konya'nın Karatay İlçesi'nde boşanma aşamasında olduğu öğrenilen eşini sokak ortasında öldürdü. Genç adam aynı silahla başına sıkarak intihar girişiminde bulundu. Kan donduran haberin detayları...

Haber Giriş Tarihi: 21.12.2020 09:51
Haber Güncellenme Tarihi: 21.12.2020 09:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Korkunç olay! Eşini öldürüp kafasına sıktı

Konya'nın Karatay İlçesi'nde boşanma aşamasında olduğu öğrenilen eşini sokak ortasında öldüren genç adam aynı silahla başına sıkarak intihar girişiminde bulundu. Kadın olay yerinde yaşamını yitirirken adam hastaneye kaldırıldı.

Konya'da yaşayan 26 yaşındaki Muhammet Karadayı, boşanma aşamasında olduğu eşi Esmanur Karadayı'yı sokak üzerinde tabanca ile vurarak öldürürken, aynı silahla intihar etti. Hastaneye kaldırılan Muhammet Karadayı'nın hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

Olay, saat 08.30 sıralarında merkez Karatay ilçesi Nakipoğlu Mahallesi Sırçalı Mescit Sokak üzerinde meydana geldi.

Muhammet Karadayı boşanma aşamasında olduğu öğrenilen eşi Esmanur Karadayı ile sokak üzerinde tartışmaya başladı. Karadayı, tartışma sırasında bir süre eşini tokatladı.

AYNI SİLAHLA KAFASINA SIKTI

Genç kadının olay yerinden hızla uzaklaşmaya çalışmasına sinirlenen Muhammet Karadayı, yanında getirdiği tabanca ile genç kadına iki el ateş etti. Daha sonra da ayrı tabanca ile bir elde başına ateş etti.

Karadayı çifti kanlar içerisinde yerde kalırken, ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri yapılan müdahale sonrası Esmanur Karadayı'nın öldüğünü tespit etti.

KOCANIN DURUMU AĞIR

Durumu ağır olan Muhammet Karadayı ise ambulansla Konya Numune Hastanesine kaldırıldı. Karadayı'nın hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.