Hava Durumu

Korkutan fark!

Öne geçtiği maçta Menemenspor'a yenilerek önemli bir fırsatı elinin tersiyle iten Bursaspor'un lider Hatayspor'la arasındaki puan farkı 12'ye yükseldi. Yeşil Beyazlılar'ın bu hafta Hatayspor'la oynayacağı maç gelecek açısından büyük önem taşıyor.

Haber Giriş Tarihi: 24.12.2019 08:27
Haber Güncellenme Tarihi: 24.12.2019 08:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Korkutan fark!

Yeşil Beyazlılarda son haftalarda yaşanan düşüşün faturası ağır oldu.

ŞAMPİYONLUĞA SEKTE VURDU

Son haftalarda inişli çıkışlı bir grafik çizen Bursaspor'da Menemenspor karşısında alınan şok yenilgi şampiyonluk hesaplarına neredeyse en büyük sekteyi vurdu. Yeşil Beyazlılar'ın bu hafta sahasında konuk edeceği lig lideri Hatayspor'la arasındaki puan farkı 12'ye yükseldi. Kalan 18 maçlık dilimde 4 galibiyetlik puan farkının oluşması Süper Lig yolundaki en büyük engel olarak dikkat çekiyor. Bursaspor'un tek tesellisi ise Hatayspor dışındaki diğer rakiplerinin puan kayıpları ve aradaki puan farkının çok açılmaması. 7'nci sırada bulunan 24 puana sahip Yeşil Beyazlılar'ın ligin ikinci sırasında yer alan bu hafta yenildiği Menemenspor'la arasında 4 puan fark var.

HATAY VE MENEMEN ÇIKIŞTA

Bursaspor'un, takımların son 10 haftalık performansları değerlendirildiğinde başarı oranı yüzde 50. Yeşil Beyazlılar bu dilimdeki toplam 30 puanın 15'ini hanesine yazdırabildi. 4 galibiyet, 3'er beraberlik ve yenilgi elde eden Bursaspor bu dilimde en çok puan toplayan 6. takım oldu. Bu periyotta en çok puan alan iki takım 25 puan toplayan Hatayspor ve 24 puan elde eden Menemenspor. Son üç puanını Adanaspor'a karşı son saniye golüyle üç hafta önce elde eden Yeşil Beyazlılar böylelikle galibiyet hasretini de 4 maça çıkardı. Sezon başından bu yana en büyük düşüş dönemine giren Bursaspor'da Hatayspor'la oynanılacak maç gelecek açısından büyük önem taşıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.