Hava Durumu

Korkutan takip! Şoke eden yöntem

İzmirli Serdar Kıyançiçek, 4 yıl önce boşandığı eşi Sevim Bozal'ı izlemek için şoke edici bir yöntem uyguladı. Genç kadının evinin tam karşısındaki boş arsaya konteyner koyup onu takibe başladı. Durumdan şikayetçi olan Bozal, "Bu adam saplantılı. Beni öldürmesinden korkuyorum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2020 08:32
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2020 08:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Korkutan takip! Şoke eden yöntem

Kadına yönelik şiddet ve baskı olayları bitmek bilmiyor... İzmir'de yaşayan Sevim Bozal'ın (29) hayatı, eski kocası Serdar Kıyançiçek (40) yüzünden adeta korku filmine dönüştü. Baskı ve tehditlerin artık dayanılmaz boyutlara ulaştığını belirten bir çocuk annesi Bozal, yaşadığı kabusu anlattı:

'TACİZ EDİYOR'

"Çocuğumun babası olan eski eşim saplantılı bir şekilde taciz ve rahatsız ediyor. Beni öldüreceğini söylüyor. Öldürülmekten korkuyorum. Ondan o kadar çok korkuyoruz ki, geçen gün kardeşim pompalı tüfekle ateş etti. Zavallı bir köpek öldü, o kolundan hafif yaralandı. Yine de baskılardan vazgeçmedi.

CEZA ALDI AMA...

Uzaklaştırma cezası almasına rağmen bu taciz ve tehditleri sürüyor. Son olarak evimizin tam karşısında kiraladığı arsaya bir konteyner koyarak takibin dozunu artırdı. Bu kadar da olmaz. Bana ve aileme zarar vermesinden korkuyorum. Lütfen bizleri bu adamdan koruyun. Bir kadın cinayeti daha işlenmesin."

GENÇ KADININ EVİ

Narlıdere Sahilevleri'ndeki evinde oğlu ve kardeşiyle birlikte oturan Sevim Bozal, "Zor günler yaşıyorum" dedi. Bozal'ın avukatı İlhan Bozcalı, Serdar Kıyançiçek hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

ESKİ EŞİNİN KONTEYNERİ

Sevim Bozal'ın evinin karşısındaki boş arsayı kiralayan Serdar Kıyançiçek, buraya bir konteyner yerleştirdi. Böylece genç kadını daha yakından ve sürekli olarak izlemeye başladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.