Hava Durumu

Korona tedavisi gören şarkıcı Asya: Allah sizi ıslah etsin

Şarkıcı Asya'nın kızı Aslı bir süre önce bir süre önce koronavirüse yakalandı. Kızına evde bakan şarkıcı Asya da virüse yakalandı. Durumu ağırlaşan şarkıcı, hastaneye kaldırıldı. Öksürüklere boğularak video çeken şarkıcı, virüse inanmayanlara "Allah sizi ıslah etsin" diyerek tepki gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2021 13:13
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2021 13:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Korona tedavisi gören şarkıcı Asya: Allah sizi ıslah etsin

Koronavirüse yakalanan kızına baktıktan sonra kendisi de pozitif çıkan 56 yaşındaki Asya, durumun ağırlaşmasıyla hastaneye kaldırıldı. Hasta yatağından öksürüklere boğulduğu anları paylaşan Asya, yaşadıklarını anlattı.

"BU VİDEOYU VİRÜSE İNANMAYAN ŞUURSUZLAR İÇİN PAYLAŞIYORUM"

Hastalığı ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Asya, "Kızım Aslı'nın pozitif çıkmasıyla birlikte tedavisini evde ben takip ettim. 12 gün sonunda iyileşti çok şükür. Bir haftadır ben de pozitifim. En zor olanı şiddetli öksürük nedeniyle gerçek anlamda nefes alamamak. Hastane odasındayım tabi ki refakatçi söz konusu değil. Bu videoyu, hala Kovid'e inanmayan, Kovid yüzünden sevdiklerini kaybedenlere ve gecesi gündüzü olmayan, hem kendi, hem de ailelerini riske atarak mesleklerini özveriyle yapmaya devam eden sağlıkçılara saygı duymayan şuursuzlar için paylaşıyorum. Allah sizi ıslah etsin." dedi.

Şarkıcının halini gören Deniz Seki, Deniz Akkaya, Petek Dinçöz, Soner Arıca, Semiha Yankı ve İpek Acar gibi birçok ünlü isim, geçmiş olsun yorumları yaptı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.