Hava Durumu

Koronavirüs krizi e-ticaret ve dış ticaret ile aşılacak

Dünyayı etkisi altına alan, binlerce kişinin ölümüne yol açan korona virüs salgınıyla ilgili bakanlıklar, yerel yönetimler ve siyasi partiler mücadelelerine hız kesmeden devam ederken bir adım da Ege Genç İş İnsanları Derneğinden (EGİAD) geldi.

Haber Giriş Tarihi: 30.11.2020 09:28
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2020 09:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Koronavirüs krizi e-ticaret ve dış ticaret ile aşılacak

Dünyayı etkisi altına alan, binlerce kişinin ölümüne yol açan korona virüs salgınıyla ilgili bakanlıklar, yerel yönetimler ve siyasi partiler mücadelelerine hız kesmeden devam ederken bir adım da Ege Genç İş İnsanları Derneğinden (EGİAD) geldi. EGİAD bir ilke imza atarak üyelerinin ihtiyaç duyabileceği her türlü destek için harekete geçti. Sivil toplum kuruluşu (STK), başta gıda olmak üzere pandemi sebebiyle gelir kaybına uğrayan üye şirketlerine ihracat, e ticaret, ürün alımı, alış-veriş olmak üzere birçok başlık altında destek olma kararı aldı.

Pandeminin ilk günlerinde yönetim kurulu üyeleri ve çalışanlarından oluşan EGİAD Kriz Masası oluşturan STK, üyelerinin Kovid-19 kapsamında ihtiyaç duyabileceği sosyo-ekonomik süreçlere ilişkin destek ve yönlendirici grup olarak faaliyet göstermeye devam ediyor. Bu kapsamda STK tarafından kurulan ilk kriz masası olarak faaliyetlerini sürdüren EGİAD Pandemi Kriz Masası, ihtiyaçları belirlemek üzere üyeleriyle bir araya geldi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.