Hava Durumu

Koronavirüs onlara yaradı

Bursaspor'da sakatlıkları nedeniyle normal şartlarda sezonu kapatan Serdar Özkan ve Ramazan Keskin'den sevindirici haber geldi. Durumları düzelen her iki futbolcu eğer maçlar oynanırsa takımdaki yerlerini alabilecek.

Haber Giriş Tarihi: 10.04.2020 07:54
Haber Güncellenme Tarihi: 10.04.2020 07:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Koronavirüs  onlara yaradı

TFF'NİN KARARI BEKLENİYOR

Tük dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle hayat nereyse durma noktasına gelirken, spor müsabakalarının durumundaki belirsizlik de sürüyor. Türkiye'de liglerin geleceği hakkında hemen her gün farklı bir senaryo üretiliyor. Maçların şu an için haziran ayı içinde oynanması planlanırken, bu durum en çok Bursaspor'dan iki isme yaradı. Sakatlıkları nedeniyle sezonu kapatan Serdar Özkan ve Serdar Özkan'ın maçların oynanması halinde takıma dönme ihtimalleri doğdu.

TEDAVİLERİ TAMAMLANDI

Ligin ilkyarısında Adanaspor maçında geçirdiği sakatlık nedeniyle çapraz bağları kopan ve ameliyat olan Ramazan Keskin ile Altay maçında sakatlanan Serdar Özkan'ın tedavi süreçlerinin tamamlandığı, iki futbolcunun da artık güç antrenmanlarına başladıkları bildirildi. Serdar Özkan'ın şu an için oynamasına sorun teşkil eden bir durumun olmadığı ifade edilirken, ağır sakatlığı atlatan genç Ramazan Keskin'in takımla idmanlara başlayabilecek duruma geldiği ifade edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.