Hava Durumu

Koronavirüs salgınında hayat normale dönecek mi?

ABD'nin koronavirüs konusundaki en yetkili ismi olan bulaşıcı hastalıklar uzmanı ve Trump'ın sağlık danışmanı Dr. Anthony Fauci Covid-19'la ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 12.09.2020 16:35
Haber Güncellenme Tarihi: 12.09.2020 16:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Koronavirüs salgınında hayat normale dönecek mi?

Beyaz Saray Covid-19 ile Mücadele Görev Gücü Üyesi ve bulaşıcı hastalıklar uzmanı olan Dr. Anthony Fauci, koronavirüs salgınıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

ABD Başkanı trump'la Covid-19 salgını konusunda sürekli ters düşen ve eleştirilere maruz kalan Fauci koronavirüs salgınıyla ilgili olarak normal yaşantımıza ne zaman dönebileceğimiz konusunda açılama yaptı.

Fauci "Covid'den önceki halimize benzeyen bir normallik derecesine geri dönmekten bahsediyorsanız bu, 2021'e çok yakın olacak; hatta belki 2021'in sonuna doğru" açıklamasını yaptı.

Covid-19 aşısının bulunması durumda bile dağıtımı ve tüm dünyaya ulaşması konusunda sıkıntılar yaşanabileceğini ifade eden Fauci defalarca test edilen aşılardan en az birinin bu yılın sonunda veya gelecek yılın başlarında ABD Gıda ve İlaç Dairesi'nden (FDA) acil durum izni almasının mümkün olduğunu ancak aşının herkes tarafından hemen kullanılamayacağını aktardı.

Dr. Anthony Fauci yaklaşan grip mevsimiyle ilgili de uyarılarda bulundu. Fauci grip hastalığının koronavirüs salgınında ciddeye alınmayacak olmasından korktuğunu belirtirken bunun çok büyük bir hata olduğunu ve özellikle Covid-19 döneminde gribi çok ciddiye almak gerektiğinin altını çizdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.