Hava Durumu

Koronavirüs tedbirlerine AS Outlet ve Kent Meydanı AVM'den destek!

Koranavirüs salgını önlemlerine karşı AS Outlet ve Kent Meydanı AVM'den destek geldi. İki AVM de alınan tedbirler kapsamında faaliyetlerini geçici olarak durdurma kararı aldıklarını bildirdi.

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2020 23:31
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2020 23:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Koronavirüs tedbirlerine AS Outlet ve Kent Meydanı AVM'den destek!

Dünyayı kasıp kavuran koranavirüs salgınının yayılmasını yavaşlatmak ve hasarı en aza indirmek için her gün yeni tedbirler alınırken, Bursa'nın en önemli buluşma noktalarından Kent Meydanı AVM ve AS Outlet'ten önemli kararlar geldi.

Her gün binlerce ziyaretçiyi ağırlayan her iki AVM de koranavirüs salgınına karşı alınan önlemler kapsamında faaliyetlerini geçici süre durdurma kararı aldı.

Kent Meydanı AVM ve AS Outlet yönetiminden yapılan açıklamada "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı 'Mecbur kalmadıkça evinizden çıkmayın' çağrısı doğrultusunda ve devlet yetkilileri tarafından alınan önlemlere destek olmak için 20.03.2020 tarihinden itibaren faaliyetlerimize geçici bir süre ara veriyoruz. Çalışanlarımız, iş ortaklarımız ve siz değerli ziyaretçilerimizin sağlığı bizler için çok önemli. Bu zorlu günleri hep birlikte aşacağımıza olan inancımız sonsuzdur. Anlayışıınız için teşekkür eder, sağlıklı günlerde yeniden buluşmayı dileriz" denildi. Açıklamada, her iki AVM'nin bünyesinde bulunan süpermarketlerin hizmet vermeye devam edeceği de vurgulandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.