Hava Durumu

Koronavirüse karşı inek idrarı tavsiyesi!

Her gün yüz binlerce insanın koronavirüsüne yakalandığı Hindistan'da geçtiğimiz hafta milletvekili Surendra Singh'in koronavirüse iyi geldiğini öne sürerek inek idrarı içmesinin ardından, bugün de benzer bir açıklama milletvekili Pragya Singh Thakur'dan geldi

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2021 13:28
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2021 13:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Koronavirüse karşı inek idrarı tavsiyesi!

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınından en çok etkilenen ülkelerden Hindistan'da, son 24 saatte 4 bin 329 kişinin yaşamını yitirmesiyle virüse bağlı bugüne kadarki en yüksek günlük can kaybı sayısı kayıtlara geçti. Uzmanlar, gerçek vaka ve ölü sayısının, belirtilenden çok daha yüksek olabileceği uyarısını yapıyor.

Hindistan Sağlık Bakanlığı dün salgının ikinci dalgasının etkisindeki ülkede durumun stabil hale geldiğini açıklamıştı.

İNEK İDRARI İÇTİ

Hindistan'da görevli bir milletvekili tartışma yaratan bir video paylaşmış, milletvekili Surendra Singh, inek idrarının koronavirüsten diyabete kadar birçok hastalığa iyi geldiğini iddia ederek kameraların karşısında inek idrarını suyla karıştırmak gerektiğini söyleyip inek idrarını içmişti.

Singh, "Bunu tokken değil açken içmelisiniz. Üstelik bu karışımı tükettikten yarım saat sonra hiçbir şey içmeyin" demiş, Bunun şişelenmiş versiyonlarının da piyasada olduğunu öne süren Singh, "Bu karışım sıvı ya da kapsül şeklinde de satışta" ifadelerini kullanmıştı.

BİR MİLLETVEKİLİ DAHA... 'HER GÜN İNEK İDRARI İÇİYORUM'

Pragya Singh Thakur adlı milletvekili, uzmanların insanları alternatif tedaviler kullanmamaları uyarılarına rağmen, vatandaşların kendilerini Covid-19 ve akciğer enfeksiyonlarına karşı korumaları için kendisi gibi inek idrarı içmelerini önerdi.

Hastane ziyareti sırasında maskesiz olan Thakur, "Hint ineklerinin idrarını içersek, ciğerlerimizdeki enfeksiyon azalır. Her gün inek idrarı içiyorum. Bu yüzden şu anda Covid'im yok." açıklaması yaptı.

İNEK DIŞKISINDA YIKANIYORLAR

Hindistan'ın Tetoda köyündeki bir inek barınağında Kovid-19 merkezi kuruldu. Bazı hastalar ayrıca bağışıklığı arttırdığına inanılan inek dışkısını vücutlarına sürüyor. Katılımcılar vücutlarındaki dışkı ve idrar karışımının kurumasını beklerken, sığınakta inekleri kucaklayıp, ardından inekleri onurlandırıyorlar, enerji seviyelerini yükseltmek için ise yoga yapıyorlar. Vücutlarda kuruyan dışkılar ise daha sonra süt ya da ayranla yıkanıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.