Hava Durumu

Koronavirüse karşı 'şeffaf kabin'

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin, koronavirüs ile mücadele kapsamında başlattığı ücretsiz şeffaf kabin uygulaması yoğun ilgi gördü.

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2020 16:20
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2020 16:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Koronavirüse karşı 'şeffaf kabin'

Koronavirüs salgınının başladığı ilk günden bu yana toplum sağlığını korumaya yönelik çalışmalarını sürdüren Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin aldığı önlemler artıyor.

Toplum sağlığını korumak için başlatılan ücretsiz şeffaf kabin uygulamasına ulaşım sektörü esnafı yoğun ilgi gösterdi. Merkez ilçelerin dışında çevre ilçelerden gelen talepleri de değerlendiren Büyükşehir Belediyesi son olarak Polatlı ve Beypazarı sürücü esnafının şeffaf panel uygulaması talebini yerine getirdi. Polatlı Şoförler Odası'nın koruyucu kabin uygulaması talebine jet yanıt veren Ankara Büyükşehir Belediyesi, 95 minibüs, 150 servis aracı ve 90 taksiye şeffaf kabin taktı. Zabıta Daire Başkanı Mustafa Koç, ulaşım sektörü esnafının uygulamadan yararlanmak için yoğun başvuruda bulunduğunu kaydederek, "Bütün imkanlarımızla sürecin zorluğu karşısında Ankaralı hemşehrilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımızdan da bütün bu emeklerin boşuna gitmemesi için üzerlerine düşen şahsi sorumlulukları yerine getirmelerini rica ediyoruz. Ankara'yı güzel bir sonbahara kavuşturacağız" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.