Hava Durumu

Koronavirüse karşı trenlerde VIP vagon hizmeti!

Ukrayna'da giderek ciddi tehdit oluşturan koronavirüs salgını, seyahatle ilgili riskleri ve endişeleri artırırken, trenlerde güvenli ve konforlu yolculuk etmek isteyenler için VIP vagonlar hizmete girdi. Vagon fiyatı, normalin 12 katı olacak.

Haber Giriş Tarihi: 19.11.2020 11:33
Haber Güncellenme Tarihi: 19.11.2020 11:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Koronavirüse karşı trenlerde VIP vagon hizmeti!

Ukrayna'da koronavirüs salgını, seyahatle ilgili endişeleri artırırken, trenlerde güvenli yolculuk etmek isteyenler için VIP vagonlar hizmete girdi. Altın yaldızlı eşyalardan oluşan vagonlarda banyo, mutfak, çift kişilik yatak ile bilgisayar ve televizyonlu dinlenme salonu bulunuyor.

SÜPER LÜKS KORONAVİRÜS ÖNLEMİ

Ukrayna Demir Yolları'ndan yapılan açıklamada, "Bu vagonlar mutfak, geniş oturma ve yatak odası ile gerçek birer tekerlekli otel. Mutfakta buzdolabı, mikrodalga fırın ve elektrikli ocak mevcut. Büyük salonlar bilgisayar, ses ve video ekipmanı ile donatıldı. Yatak odasında çift kişilik yatak, çalışma masası, gardırop, klima ve banyo bulunuyor. Koltuk sayısı 5 ile 11 arasında değişiyor" ifadeleri kullanıldı.

VIP vagon hizmetinden yararlanmak isteyenlerin seyahat tarihinden en az beş gün önce rezervasyon yaptırması gerektiği, fiyatların ise iki kişilik lüks vagon (SV) fiyatının 12 katı olacağı belirtildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.