Hava Durumu

Koronavirüse yakalanan AK Partili vekil iyileşti

Corona virüsüne yakalanan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Akay karantina sürecinin ardından sağlığına kavuştu. Negatif çıkan test sonucunu paylaşan Akay, "Dualarını esirgemeyen herkese ayrı ayrı teşekkür ederim" dedi. Ayasofya açılışında Akay'ın yakın temasta bulunduğu iki AK Partili milletvekilin de corona virüsü testi pozitif çıkmıştı.

Haber Giriş Tarihi: 12.08.2020 18:59
Haber Güncellenme Tarihi: 12.08.2020 18:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Koronavirüse yakalanan AK Partili vekil iyileşti

3 Ağustos tarihinde corona virüsü testinin pozitif çıktığını duyuran AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Akay ev karantinasının ardından yaptırdığı son testin negatif çıktığını duyurdu.

Duyuruyu Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim Araştırma Hastanesi'nde yaptırdığı corona virüsü testinin sonucunu paylaşarak yapan Akay, "10.08.2020 tarihinde yaptırdığımız Covid-19 testimizin sonucu negatif çıkmıştır. Sağlık durumum iyi elhamdülillah. Bu süre zarfında geçmiş olsun dileklerini ileten, dualarını esirgemeyen herkese ayrı ayrı teşekkür ederim" dedi.

Akay, "Ayrıca fedakar ve cefakar sağlık çalışanlarımıza çok teşekkür ederim. Bu salgınla mücadelede, temizliğe, mesafeye ve maskeye azami bir şekilde riayet ederek, kendimizi ve sevdiklerimizi koruyabiliriz" ifadelerini kullandı.

AYASOFYA AÇILIŞINA KATILMIŞTI

Akay, 24 Temmuz tarihinde Ayasofya Camii'nin açılışına katılmış ve maskesiz olduğu anların görüntüsünü paylaşmıştı. Akay'ın yakın temasta bulunduğu görülen AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi de corona virüsüne yakalanmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.