Hava Durumu

Koronavirüse yakalanan ünlü çift, karantinadan ilk pozunu paylaştı!

Koronavirüse yakalanan dünyaca ünlü oyuncu Tom Hanks ve eşi Rita Wilson çifti, karantina altından ilk fotoğraflarını paylaştı. Instagram hesabından paylaşım yapan oyuncu, "Kendimizi izole ettik, kimseye bulaştırmıyoruz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2020 10:21
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2020 10:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Koronavirüse yakalanan ünlü çift, karantinadan ilk pozunu paylaştı!

Dünyaca ünlü oyuncu Tom Hanks ve eşi Rita Wilson, tüm dünyayı etkisi altına alan ve binlerce kişinin ölümüne neden olan koronavirüse yakalandı. Karantina altına alınan ünlü çift, sosyal medya hesabından ilk paylaşımlarını da yaptı.

"KOVID-19'A YAKALANDIK, KENDİMİZİ İZOLE ETTİK"

Önceki gün Instagram hesabından yaptığı paylaşımda eşiyle birlikte koronavirüse yakalandığını açıklayan Tom Hanks, bu sefer de karantinada tutuldukları yerden ilk fotoğraflarını paylaştı. Eşine sarılarak çektiği fotoğrafı paylaşan oyuncu altına şu notu düştü: "Selam arkadaşlar. Rita Wilson ve ben Down Under isimli merkezde bizimle çok iyi ilgilenen herkese teşekkür etmek istiyoruz. Kovid-19'a yakalandık ve kendimizi izole ettik, burada hiç kimseye bulaştırmıyoruz, çünkü bundan çok ciddi hasta olabilecek insanlar var.

Adım adım ilerliyoruz. Uzmanların tavsiyelerini dinleyerek, kendimize ve birbirimize iyi bakarak bunu atlatabiliriz, değil mi? Unutmayın son yaşananlara rağmen beyzbolda ağlamak yoktur."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.