Hava Durumu

Körüstan resmen görevine başladı

Bursaspor’un yeni başkanı Erkan Körüstan, devir teslim törenin ardından mazbatasını alarak resmen görevine başladı. Körüstan, yönetim kurulu ile yaptığı ilk toplantı sonrası görev dağılımını da açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 18.06.2013 17:30
Haber Güncellenme Tarihi: 18.06.2013 17:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Körüstan resmen görevine başladı

Yeşil-beyazlı kulübün Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı sonrası başkanlığa seçilen Erkan Körüstan, mazbatasını aldı. Kulübün eski yönetiminde 2. başkan görevini üstlenen Recep Bölükbaşı ile yapılan devir teslim törenin ardından dün yapılan kongrede Divan Kurulu’nda yer alan isimler Şükrü Akyollu, Serkan Subaşı, Sedat Akgün ve Yalçın Aras, kongre zabıt tutanağını imzalayarak Körüstan'a teslim etti.
Kongrenin divan kurulu başkanlığını yapan Şükrü Akyollu yaptığı açıklamada, "Yönetim kurulu tüm görev ve yetkilerini olağanüstü genel kurulda seçilmiş olan Erkan Körüstan başkanlığındaki yönetim kuruluna devir ve teslim edilerek işbu tutanak imza edilmiştir. Yeni yönetim kurulunun başarılı olacağına inancımız tamdır. Bu devir teslimi çok geciktirmeden yapmamızın en önemli nedeni yönetim kurulunun gündeminde maddeleri konuşmaya başlamasıdır" dedi.

GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

Başkan Erkan Körüstan daha sonra yönetim kurulu üyelerinin görev dağılımını açıkladı. Körüstan, "Daha öncede belirttiğimiz gibi artık kulübümüzde asbaşkanlık, basın sözcülüğü gibi görevler olmayacak ve bizde görev dağılımlarımız buna göre gerçekleştirdik" dedi.

Yeşil-beyazlı yönetimin görev dağılımı ise şöyle:
Başkan: Erkan Körüstan
2.Başkan: Rıdvan Şen
İcra Kurulu Üyeleri: Nedim Çelik, Serkan Sabuncuoğlu, İlhan Satık, Ali Ay
Yönetim Kurulu Üyeleri: Necdet Ertaş, Mehmet Aktar, İlyas Kocaefe, Yüksel Çolak, Melih Özeren, İlyas Acar, Adem Sakarya, Mesut Moral, Yusuf Arslan

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.