Hava Durumu

"Köşk'ü dinliyolar" haberine yalanlama

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi, bir gazetede yer alan ''Köşk'ü bile dinliyorlar'' başlıklı haberin gerçek dışı olduğunu açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2012 16:05
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2012 16:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"Köşk'ü dinliyolar" haberine yalanlama
''Cumhurbaşkanı Başyaverinin ailesinin ve kendisinin dinlendiğini ileri sürerek Köşk lojmanından ayrıldığı yönünde tamamen gerçek dışı iddialara yer verilmesi üzerine'' açıklama yapılmasına gerek görüldüğü belirtilen açıklamada, Çankaya'daki Cumhurbaşkanlığı yerleşkesinde, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreterliği'nde görev yapan personelin bir bölümü ile Başyaver ve dört yavere tahsisli lojmanların da bulunduğu kaydedildi.

Açıklamada, şu ifadeler yer aldı:

''Habere konu lojman, yeni Başyavere tahsis edilmeden önce bakım ve onarım ihtiyacı sebebiyle bu Nisan ayında boşaltılmıştır. Görev değişiklikleri sebebiyle yeniden tahsis edilecek lojmanlarda bakım ve onarım yapılması mutad uygulamalar arasındadır.
Başyaverin lojmanı boşaltmasının başka bir gerekçesi bulunmamaktadır. Nitekim, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreterliği'nde görevli personelin bir bölümü ile birlikte, Sayın Cumhurbaşkanımızın Türk Silahlı Kuvvetleri personeli olan dört yaveri de halen yerleşke içindeki lojmanlarında oturmaya devam etmektedir.
Bu itibarla, aksine iddialar gerçekle bağdaşmamaktadır.''
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.