Hava Durumu

KPSS bugün gerçekleştirilecek!

Bugün Kamu personeli seçme sınavı var. Görevliler, sınava girecekler ve onların refakatçileri sokağa çıkma kısıtlamasından muaf sayılacak .

Haber Giriş Tarihi: 22.11.2020 01:00
Haber Güncellenme Tarihi: 22.11.2020 01:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
KPSS bugün gerçekleştirilecek!

Ortaöğretim(lise) mezunları için yapılacak sınav saat 10.15'te başlayacak. 10'dan sonra gelenler sınav binalarına alınmayacak. Adaylar, yanlarındaki anne-baba veya eşleri ile görevliler sokak kısıtlamasının sürdüğü saatte yola çıkabilecekler.

Adaylara maske ve dezenfektan dağıtılacak, isteyen adaylar, kendi maskelerini ve siperliklerini de kullanabilecek. Covid-19 tanısı koyulan ya da temaslı olan adaylar HES Kodlarından kontrol edilerek ayrı salonlarda sınav alınacak. Bu adaylara ÖSYM tarafından önceden kısa mesajla bilgi ulaştırıldı. Adaylar ve sınav görevlileri dışında hiç kimse okul bahçelerine giremeyecek.

YANIMIZDA NELER OLMALI?

KPSS'ye girerken yanımızda mutlaka sınav giriş belgemiz ve nüfus cüzdanımız hazır bulunmalı. Yanınıza alacağınız su şeffat pet şişe içinde olmalıdır.

NELER YASAK?

KPSS'ye girerken yanımızda kalem,silgi, peçete, kalemtıraş gibi materyaller olmamalı. Bunlar ÖSYM tarafından masanızda hazır edilecek. Üzerinizde metal aksesuar bulunmamalı.Keza saat, cep telefonu, kablosuz iletişim araçları, kolye, alyans hariç yüzük gibi aksesuarlar, saç tokası gibi şeyler yasaktır. Bu tür şeyleri taşıdığı tespit edilen kişiler sınav salonuna alınmayacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.