Hava Durumu

Kredi kartı hırsızları yakayı ele verdi

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde, güvenlik kameralarını koli bandıyla kapatıp, ATM'lerin kart giriş yerine bozuk para veya kağıt parçası yerleştirerek, banka müşterilerinin sıkışan kartlarını çalan 1'i kadın 3 kişi yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2014 17:30
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2014 17:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kredi kartı hırsızları yakayı ele verdi

Saray Mahallesi'nde bugün sabah saatlerinde devriye görevi yapan Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, şüphe üzerine bir otomobili durdurdu. Kimlik kontrolü ve Genel Bilgi Taraması (GBT) yapan polis, araçtaki Burhan T., İbrahim S. ve Fatma K.'nın 'kredi kartı hırsızlığı' ve 'dolandırıcılık' suçlarından sabıkaları bulunduğunu belirledi. Araçta arama yapan ekipler, polis yeleği ele geçirdi. Bunun üzerine polis ekipleri, aracı durdurdukları yerdeki otomatik para çekme makinelerini kontrol etti. İncelemede, bankamatiklerin güvenlik kameralarının koli bandıyla kapatıldığı, kart hanelerine ise bozuk para ve kağıt parçaları sıkıştırıldığını tespit edildi.

Bölgedeki güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye alan polis, güvenlik kameralarının şüpheliler tarafından devre dışı bırakıldığını belirledi. Gözaltına alınan Burhan T., İbrahim S. ve Fatma K., Alanya Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü. Şüpheliler, işlemlerin ardından adliyeye sevk edilecek.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.