Hava Durumu

Kripto paralara dev bankalardan cansuyu!

Bir süredir düşüş trendinde olan ve 2021'deki tüm kazançları kaybetmek üzere olan kripto para piyasasına JP Morgan ve Goldman Sachs'dan cansuyu geldi. Bitcoin son gelen haberlerle yüzde 12.64 yükseliş sergiledi

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2021 10:05
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2021 10:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kripto paralara dev bankalardan cansuyu!

Bir süredir düşüş trendinde olan ve 2021'deki tüm kazançları kaybetmek üzere olan kripto para piyasasına JP Morgan ve Goldman Sachs'dan cansuyu geldi. Bitcoin son gelen haberlerle yüzde 12.64 yükseliş sergiledi. Ethereum yüzde 10.06 yükseliş sergiledi.

Jp Morgan, müşterilerine kripto paralara erişim imkanı sağladığını duyurdu. Bu erişimi sağlayan ilk ABD bankası oldu. Goldman Sachs ise avrupalı müşterilerine kripto paralara dayalı yatırım enstrümanlarına erişim imkanı getirdi.

Bu kurumsal taleplerin yanında Amazon.com'un kripto para piyasasına girmek üzere adım attığı spekülasyonları da kripto paraların toparlanmasına yardımcı oldu. Ancak Amazon.com haberi doğrulanmadı. Fakat Amazon.com, dijital para ürün lideri konusunda bir iş ilanı açtı. Spekülasyonlarda buradan doğdu. Henüz resmi açıklama gelmedi.

Elon Musk'ın parlattığı Dogecoin ise yüzde 16.96 yükseliş sergiledi. Son 7 günlük yükselişi ise yüzde 28,23 oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.