Hava Durumu

Kristal Plus Gayrimenkul Bursa zirvede!

Türkiye'nin lider gayrimenkul firması Kristal Türkiye'nin tüm ofisleri içerisinde 2. Çeyrek Toplam Ciro Şampiyonu Bursa ofisi Kristal Plus Gayrimenkul olarak "Trophy Kupası" ödülünü kazandı.

Haber Giriş Tarihi: 13.08.2020 14:42
Haber Güncellenme Tarihi: 13.08.2020 14:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kristal Plus Gayrimenkul Bursa zirvede!

Kristal Türkiye, Türkiye genelinde 10 ofis ve 150 gayrimenkul profesyoneli ile gayrimenkul sektörüne yön veren öncü ve güvenilir bir marka. 2 yıl önce kurulan ve sektörün pazar lideri olan firma, motivasyonu artırmak amacıyla en fazla ciro yapan ofislerini ödüllendiriyor. 2020 yılının 2. çeyreğinin değerlendirmesi sonucu şampiyon Bursa'dan çıktı. Kristal Türkiye "Toplam Ciro " kategorisinde Trophy Kupası'nın sahibi Kristal Plus Gayrimenkul oldu. Firma ödülünü muhteşem bir Boğaz turu eşliğinde aldı.

Mustafa Durak ve Sibel Taner Hacıoğlu tarafından Özlüce'de kurulan Kristal Plus Gayrimenkul , 25 kişilik ekibi ile sektöre, iş ortaklarına ve müşterilerine artı değer katma misyonu ile ilerliyor. Henüz 1 yaşında olmasına rağmen 2. çeyrekte "90 günde 90 işlem" yapan Kristal Plus, alıcı ve satıcısına yüzde 95'in üzerinde müşteri memnuniyeti oranıyla hizmet veriyor. Brokerlar Mustafa Durak ve Sibel Taner Hacıoğlu, bu başarının altında yatan sırrı, fayda odaklılık, çok çalışma ve ekip birlikteliği vurguluyor.

GÜCÜMÜZ BİRLİKTELİĞİMİZDEN GELİYOR

Sibel Taner Hacıoğlu, güçlerini birlikteliklerinden aldıklarını belirterek, "Sloganımız "ARTI DEĞER KATAR". Bunun altında çok derin ifade var. Sadece alıcı ve satıcıya hizmet kalitesinden bahsetmiyoruz. Sektörde fark yaratma amacıyla bu sloganı seçtik. Eğitim ve gelişim bizim için olmazsa olmaz. İş ortaklarımızın yaşam kalitesini artırmak üzere tüm süreçlerimizi geliştirdik. Bütüne hizmet ettiğimizin farkındayız. Bu kadar kısa sürede takip edilen örnek alınan bir ekip olmak bizi gururlandırsa da daha yolun çok başındayız" dedi.

SİNERJİMİZ ÇOK YÜKSEK

Mustafa Durak ise, kuruldukları günden bugüne kazan kazan politikası ile ilerlediklerini dile getirerek, "Bizimle yola başlayan gayrimenkul danışmanları arkadaşlarımızın profesyonelleşme sürecinde omuz omuza çalışmak ve ekip arkadaşlarımızın eğitim ve gelişim süreçlerine destek olmak her daim önceliğimiz oldu. Mentörlük, kurum kültürümüzün temel taşıdır. Sektördeki deneyimlerimizi yerinde ve zamanında uygulamalı öğretmek koçluk süreçlerimizin başında geliyor. Bu nedenle sektöre yeni girmiş danışman arkadaşlarımız kısa sürede kazanç elde etmeye başlıyorlar. Bizi diğer markalardan ayıran en belirgin özelliklerden biri sinerjimizin çok yüksek olmasıdır. Üretken, samimi, yalın, fayda odaklı ve dinamik bir ekip olarak daha çok başarıya imza atacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.