Hava Durumu

Kritik bir maçı kazandık

Kayseri Erciyesspor'un çok önemli bir maç olduğunu ve kazandıkları üç puanın da önemine dikkat çeken Bursaspor Teknik Direktörü Christoph Daum, "Bu soğukta taraftarlar bizi destekledi. O yüzden burada çalışmaktan mutluyum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 24.12.2013 08:28
Haber Güncellenme Tarihi: 24.12.2013 08:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kritik bir maçı kazandık

Bursaspor Teknik Direktörü Christoph Daum, takımının üzerine koyarak yoluna devam ettiğini söyledi. 7 maçtır yenilmediklerini ve çok kilit bir maç kazandıklarının altını çizen Alman çalıştırıcı, “Penaltı pozisyonunda ritmimizi kaybettik ve Kayseri Erciyesspor'u oyuna ortak ettik. Oyuncularıma devre arasında üçüncü gole gitmemiz gerektiğini söyledim. Futbolcularım da bunu yaptı. 3-1 olduktan sonra da pozisyonlara girdik ama net paslarımız olmadığı için sonuca gidemedik. Bursaspor, üzerine koyarak yoluna devam ediyor. Bu soğukta taraftarlar bizi destekledi. O yüzden burada çalışmaktan mutluyum. Maçın son bölümlerinde de taraftarlarımız transfer isteyerek benim görüşlerimi ilettiler” dedi.

KARAMAN BANA GELMEDİ

Hikmet Karaman'la maç öncesi bir araya gelmemesinin sebebini de dile getiren Daum, “Ben deplasmana gittiğimiz zaman oradaki takımın hocasına gidiyorum. Misafir olduğum zaman onun yanına gidiyorum. Burada kendisi bana gelmedi. O konuda da bir şey söyleyemem” ifadelerini kullandı. Pinto'nun takımdan ayrılacağı yönündeki iddiaları da cevaplayan Alman çalıştırıcı şunları söyledi: “Yönetime söylemiş olabilir, ama bana gelip söylemedi. Ama gidişatı orayı gösterdiği için benim için sürpriz değil. Pinto'ya başarılar diliyorum ve her zaman onu destekliyorum"  ifadelerini kullandı.

Batalla hakkında negatif bir şey duyamazsınız

Daum, “Batalla'dan sonra Pinto için de 'onu sildim' diyebilir misiniz?” sorusuna, “Batalla kendisi gitti biliyorsunuz. Eğer bu saatten sonra dilerse ona cevabım 'hayır' olur. Onun dışında ben Batalla'yı sayıyorum. Benden Batalla hakkında kimse negatif bir şey duyamaz. Ama her takım, Bursaspor olsun, başka takım olsun belli bir çizgisi olması gerekir" diye cevapladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.