Hava Durumu

Kroos'a Mesut Özil eleştirilerinden dolayı ağır hakaret!

Toni Kroos, Mesut Özil'in Almanya Milli Takımı'nı bırakma sürecini doğru bulmadığını söylemesi nedeniyle ağır hakaretler aldığını belirtti. Real Madrid'in Alman yıldızı, "Mesut Özil'in milli takımı bırakma yönteminden memnun değildim ve bu yüzden birçok insan için ben bir Nazi'ydim. Sarışın, mavi gözlü, profile uyuyordum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2021 14:30
Haber Güncellenme Tarihi: 06.03.2021 14:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kroos'a Mesut Özil eleştirilerinden dolayı ağır hakaret!

Real Madrid'in Alman yıldızı Toni Kroos, eski takım arkadaşı Mesut Özil'in Almanya Milli Takımı'nı bırakma sürecini şık bulmadığı için kendisine hakaret ve tehditler yağdığını söyledi.

"GELEN MESAJLAR ÇOK FARKLI BİR BOYUTA ULAŞMIŞTI"

O dönemde Mesut Özil'in kendisine ırkçılık yapıldığını söylemesi sonrasında tepki gösteren Kroos, "2018 Dünya Kupası sonrasında, Mesut Özil'in milli takımı bırakma yönteminden memnun değildim ve bu yüzden birçok insan için ben bir Nazi'ydim. Sarışın, mavi gözlü, profile uyuyordum. Bundan kurtulmayı başardım. Sahte bir profil açan herkes, başkalarına istediği gibi saldırabiliyor. Bana gelen mesajlar gerçekten çok farklı bir boyuta ulaşmıştı" ifadelerini kullandı.

"KESİNLİKLE IRKÇILIK YAPILMADI"

Mesut Özil, milli takımı bıraktıktan sonra, "Kazanınca Alman, kaybedince mülteciyiz" demiş ve Kroos ise, "Tamamen yanlış ve uygunsuz söylemlerdi. Kesinlikle ırkçılık yapılmadı. Almanya Futbol Federasyonu bu konuda hep rol model oldu" şeklinde yanıt vermişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.