Hava Durumu

Kubilay 5'e katladı

Bursaspor'un genç kramponu önceki gün Özlüce Tesisleri'nde sözleşmesini 2022'ye kadar uzattı. Bursa-spor'dan yıllık 200 bin TL alan Kubilay yeni sözleşme gereği yılda 1 milyon TL kazanacak.

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2017 09:27
Haber Güncellenme Tarihi: 25.06.2017 09:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kubilay 5'e katladı

HAMZAOĞLU'NUN PRENSİ

Hamza Hamzaoğlu döneminde yıldızı parlayan ve sezon başında düzenli olarak forma giyen Kubilay Kanatsızkuş, ligin ikinci yarısında diğer takım arkadaşları gibi büyük bir çöküş yaşamıştı. Adnan Örnek döneminde kaçırdığı gollerle tribündeki taraftarın tepkisini çeken genç krampon bir türlü toparlanamamıştı. Gelecek vadeden bir oyuncu olduğu için Bursaspor yönetimi genç kramponuna sahip çıktı. Önceki gün menajeriyle birlikte Özlüce Tesisleri'ne gelen Kubilay Kanatsızkuş daha önce 2020'de bitecek sözleşmesini 2 yıl daha uzattı.

ÜCRETİNDE BÜYÜK ARTIŞ

Bursaspor yönetimi de genç krampona hatırı sayılır bir iyileştirme yaptı. Bursaspor altyapısından yetişen ve sezon başı ücreti yıllık 200 bin TL'ye çıkarılan Kubilay Kanatsızkuş yeni sözleşmede ücretini 5'e katladı. Yeni sözleşme gereği Kulibay Kanatsızkuş Bursaspor'dan yıllık 1 milyon TL ücret alacak. Bu sezon Süper Lig'de 29 maça çıkan Kubilay Kanatsızkuş 6 kez gol sevinci yaşadı. Bursaspor'da geride kalan 2 sezon içerisinde A Takım, U21 ve U19'da oynayan genç futbolcu, 105 maçta giydiği Yeşil Beyazlı formayla 63 kez fileleri havalandırdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.