Hava Durumu

Kübra Par'dan Akşener'e eleştiri!

Gazeteci Kübra Par; Selçuk Özdağ, Orhan Uğuroğlu, Afşin Hatipoğlu'na yönelik saldırıları değerlendiren İYİ Parti lideri Meral Akşener'in 80 öncesini örnek göstermesini eleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2021 10:57
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2021 10:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kübra Par'dan Akşener'e eleştiri!

Habertürk yazarı Kübra Par, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in son günlerde siyasetçi ve gazetecilere yönelik saldırıyı değerlendirirken kullandığı ifadelere tepki gösterdi.

MERAL AKŞENER NE DEMİŞTİ?

Par, bugünkü köşe yazısında Akşener'in Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ ve Yeniçağ Gazetesi Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu ve KRT TV programcısı Avukat Afşin Hatipoğlu'na yapılan saldırıları kınarken "80 öncesini görmüş bir insanım. Biz birbirimize kurşun sıktık da bu derece namertlik yoktu. Pusuyla adam dövülmez. 1 kişiye 5 kişi olmaz, asıl vahim olan bu" ifadelerini kullandığını hatırlattı.

KÜBRA PAR'DAN TEPKİ

Akşener'in benzetmesine tepki gösteren Par, "Açıkçası Akşener'in bu sözleri tarihi gerçeklik bakımından pek uygun olmadı." diye yazdı. Par, 80 öncesinde birçok aydın öğrenci ve işçinin silahlı saldırılarda öldürüldüğünü hatırlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.